2777
2789

میخوام در مورد عمه هام بگم براتون 

دوتاشون بیشتر از ۱۰ساله ک ازدواج کردن 

و دوتاشون یکی یه خونه بهشون از پدر رسید 

بجز اون یکیشون یه خونه بزرگ خریده یه جای خوب دوتا هم ماشین داره حقوق شوهرشم کمه کم ماهی ۵۰تومنه 

اون یکی هم شوهرش حدود ماهی ۲۵میگیره پدرشوهرشم پولداااره 

طلا هم دارن اندازه خودشون 

این دوتا هرگز یه رستوران نمیرن بچه هاشون آرزو ب دل موندن که یه جای خوب برن مثل رستوران یا غذای بیرون...

یه بستنی میخرن واسه دوتا بچه باهم بخورن

خونه هاشون ک میری مرغ و گوشت توی خورشت ب ندرت پیدا میشه😂😂😂

لباس ک تاحالا ندیدم یچیز قشنگ تنشون باشه همه از دستفروش...

ببینید یچیز میگم یچیزی میشنوید باید خودتون ببینید 

بعد انتقادم ازشون بکنی پارت میکنن و میگن حسودی و ما عمه هاتونیم با ما رقابت دارید؟؟؟😐😐😐بابا میایم خونت با پذیراییت بهمون توهین میکنی رفتارات حال بهم زنه اصرارم داری ک اگه نیای حسودی و با ما مشکل داری!!!!

بنظرشما اینا عجیب نیستن؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن

الویت خرج کردن و سبک زندگی بقیه با ما فرق داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

با هیچیش کار ندارم فقط چطوری بچه ها رو تربیت کردن که دوتایی باهم یه بستنی میخورن؟😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خ ش. من دویست گرم طلا داره چند میلیارد بانک داره.یخچالش از پر  بودن  نزدیک منفجر بشه.ولی واسه یه هزاری جون میده هیشکی خونش نمیره ولی خودش خونه همه می‌ره .کل وسیله های خونش رو با کاور پوشونده.سر خساستش سه ازدواج ناموفق داشته