2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

163 بازدید | 17 پست

دخترا کیا از کاپ قاعدگی استفاده کردن؟

چه مارکی ؟

و اینکه من خیلی میترسم ک بره داخل و نتونم درش بیارم 

و چه سایزی استفاده میکنید؟

لطفا تجربه هاتونو در اختیارمون بزارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاناک استفاده کردم تنبلی تخمدان دارم چندماهه خریدم فقط یبار پریود شدم😂

ولی همون بار اول قلقش دستم اومد عالییی بود بهترین پریودیم بود ک اصلا حس نکردم پریودم

منم اولش ک نمیتونستم درش بیارم فکر میکردم گیر میکنه ولی نگران نباش

اونجا کلا ۸ ۹ سانته و کاپ بالاهم بره میتونی از دمش بگیری بکشیش پایین بعد باید با انگشت از کناره هاش یکم ازادش کنی تا هوا بکشه و راحت تر در بیاد من اینو نمیدونستم فقط میکشیدمش بیرون و دردم میگرفت

کاناک استفاده کردم تنبلی تخمدان دارم چندماهه خریدم فقط یبار پریود شدم😂ولی همون بار اول قلقش دستم او ...

مرسی از توضیحاتت کامل و جامع بود بعد زایمان کردی؟من تازه ازدواج کردم نمیدونم چه سایزی بگیرم ک مناسب باشه

مرسی از توضیحاتت کامل و جامع بود بعد زایمان کردی؟من تازه ازدواج کردم نمیدونم چه سایزی بگیرم ک مناسب ...

منم تازه ازدواج کردم حتی موقع رابط.ه اذیت میشدم اما با کاپ ذره ای اذیت نشدم ک حسش نمیکردم سایز S گرفتم عزیزم ولی بعضی کام ها سایز ۱ و ۲ باید ۱ بگیری

نگران خونریزی هم نباش من حجم خونریزیم ب چشمم خیلی زیاد بود و همیشه چنتا لباس زیر میپوشیدم بازم نشت میداد

اما وقتی کاپ میزارم بعد ۶ ۷ ساعت هنوز پر نشده یعنی توی کاپ کمتر ب چشم میاد چون اونجا جمع میشه و کثیف کاری نمیکنه