2777
2789
عنوان

رابطه شش روزه کات شد

156 بازدید | 21 پست

من و پسره ی جر و بحث کردیم گیر دادم که با هر دختری میخای حرف بزن فقط با این دختر که بد دهنه حرف نزن ولی حرف میزد و دیگه گفت نمی پذیرم حرفت من نسبت به دختره حس منفی داشتم و با اینکه دلخور بودم حتی از دلم بیرون نیاورد و بعد سی مین گفت از این اخلاقم ناراضی گفتم اره و من عصبی بودم گفتم نمیدونم 20 سال دیگه چطوری بسازم و گفت منظورت کاته هرکی بخواد بره بره همین و من بعدش برای موندنش تلاش کردم خیلی هم اون شب هم فردا و گفتم بارها ببخش و دوستت دارم بمون ولی کفت حسی نداره بهم  و نمیخاد ادامه بده معذرت خواست ورفت:)

عاشق نی نی سایتی هام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه شما باید جوری برخورد کنید مخصوصا روز های اول اونقد خودتو دوست داشته باشید و برای اون ادم ارزش داشته باشی که در مورد دختر هایی که باهاشون صحبت میکنه نخواد به تو بگه و خودش یه سری چیزارو رعایت کنه . 

از همه مهم تر چجوری تو روز شیشم رابطه به یه نفر میگید دوستت دارم؟ دوست داشتن به این سرعت اتفاق نمیوفته 

اون دختر قبل از شما بوده و قطعا هممون یه سری ارتباطات داریم با جنس مخالفمون و نمیتونسته اینقد زود کنار بذاره و اون پسر به قول شما دختر دیگه ای رو به شما ترجیح داده به هر علت نتونسته بذاره کنار راه خودش رو انتخاب کرده چرا خودتو بی ارزش کردی و تلاش کردی بمونه؟ 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒