2777
2789

توی بارداریم فهمیدم ک خیانت کرده ،اول اصلاااا قبول نمیکرد بعد انقد مدرک پیدا کردم مجبور شد ک قبول کنه

ما دوست بودیم 2سال 

عقد بودیم ازین غلطا نکرد 

الانم میگ ک نیستم با کسی ولی من خیلییییی شک دارم 

حالا میخام شنود بزارم توی خونه وقتی ک نیستم و میاد خونه با کسی صحبت میکنه یا نه 

بنظر شما راه درسته یا نه؟

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی؟😐چجوری هم ماه هشتم هستی هم دخترت ۳ ماهشه مگه میشه

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

چه شرایط سختی...

دو تا بچه و ازدواج دوم و نبود امنیت روانی تو رابطه 

واقعا این زندگی سخته 

متاسفم فقط

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چطوری س ماهه و ۸ ماهه جور درمیاد😶

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

اگه شنود گذاشتی و مطمین شدی برنامه داری؟! اون قدر قدرت داری برای تنبیه ایشون؟! میتونی بری و بچه هام بچه هام نکنی؟!

اکه اره برو تا تهش 

اگه نه پس چرا می‌خوایی ثابت کنی که فقط برگرده بهت بگه همینی ک هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگ میخای طلاق بگیری برای خودت هرراهی امتحان کن دستش رو شه رسوا شه اما اگ میخای بعدش بمونی بگی بخاطر بچه هام دنبالش نروخودت بزن کوچه علی چپ

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️