2777
2789

خواهرم ۲۹هفته یک روزه هست از دیشب خونریزی کرده الان بستری شده ی امپول ریه زدن میگن دهانه رحم یک سانت باز شده

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم

هر چیزی ممکنه ولی احتمالش کمه 

ولی تو بیمارستان سعی میکنن نگه دارن یکم بیشتر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بخواد نگه داره،  نگه میداره. 

تو دستگاه نگهش میدارن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه من هفته ٢٨ به دنیا اومد با وزن ١٢٥٠ گرم. الان ١٢ ساله هست. مشکلی نداره خدا را شکر

خداروشکر عزیزم برا تو راهی ماهم دعا کنید بعداز۱۵سال داره میاد سالم برسه دست پدرمادرش

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
خداروشکر عزیزم برا تو راهی ماهم دعا کنید بعداز۱۵سال داره میاد سالم برسه دست پدرمادرش

امید به خدا که همه چیز به خوبی پیش میره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم