هیچ تضمینی نیست ، جو نمونه هر جا فرق میکنه من خودم ۶ سال نمونه بودم درسته بچه هاش هم از لحاظ درسی هم انضباطی خیلی بهتر از دولتی هستن ولی خب تدریس مدرسه اصلا در حد کنکور نیست شاید حتی در حد نمره بالای نهایی هم نباشه ، من یکی که پیشنهاد میکنم با دبیرای آنلاین پیش بری کاری هم به مدرسه نداشته باشی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه بابا واسه یکی از اقوام میگمدر حد ۱۷ ۱۸ بودنمونه قبول شدهمیگم وقتی نموننه قبول شده یعنی کنکور رو ق ...
نمونه حالا مگه چیه
من خودم نمونه دولتی بودم. چیز خاصی نیست. البته مدرسه تا مدرسه هم متفاوته. ولی از اون مدرسه هیچکس پزشکی قبول نشد. تازه نمونه دولتی یک از مناطق خوب تهران بودم
ما اردبیل هستیمآخه میگن بچه ها سمپاد قبول بشن تمومه
نمونه که اولا سمپاد نیست
دوما بحث مدرسه و کنکور جداست. روس خوندن برای مدرسه با روش خوندن برای کنکور تفاوت داره. نمره گرفتن تو مدرسه خیلی راحت از موفقیت در کنکوره. همش به تلاش آدمه
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.