2777
2789

میخوام یک نفر رو بیارم بجز جمعه روزی ۴ ساعت بیاد کارهای خونه رو بکنه ، چون خودم نمیرسم درس و کار دارم 

از طرفی مادرشوهرم یه زمانی همش ورد زبونش شده بود جلو شوهرم و پشت من که شما کلا دو نفرین کار خونه ندارین

از طرفی خانواده شوهرم بدون هماهنگی شوهرم وقتی که از دعوای بزرگ منو شوهرم فهمیده بودن و منم خبر نداشتم اینا فهمیدن و مادر پدرمم هیچ وقت نفهمیدن، رفتن به خانواده من گفتن دخترتون ناراست برای پسرمون زن میگیریم( ما خودمون نخواستیم ، چون شوهرم گفت سنمون کمه ) ، با پسرمون نمیخوابه(چون من بچه دار نمیشم اینو گفتن)پولیش رو از پسرمون جدا کرده( که دروغ بود همون زمان من ۵۰۰ م قرض این خانواده داده بودم بدون چشم داشت)گفتن دخترتون کار خونه نمیکنه (تو دعوا کار نمیکردم، و خارج دعوا تقسیم کار خونه کرده بودن با همسرم) که پدر پیر و قدیمی  من جوابشون رو داد که وظیفه دخترم نیست کار خونه ، پسرتون وظیفه داره خدمتکار بگیره برای خونه ، برای بقیه مواردم چون اطلاعی نداشت جوابشون رو نداده بود

اینا همش میخوان به من انگ کثیفی و شلختگی بزنن ، مثلا صندوق عقب ماشین شوهرم کثیف بود مادر شوهرم از چشم من میدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کاربر دیگه هم اینجا گیر داده بود به کثیفی صندوق عقب ماشین ِ جاری .......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

درآمد خودم حدود ۳۰ تا ۸۰ م هست ، بنظرتون کمکی بیارم اینا دوباره شروع نمیکنن به حرف زدن

حرف طدت با حرف دهنشونو ببند ب کسی چ مربوط منم این در امد رو داشتم خودم صد سال دست ب سیاه سفید نمیزدم 

شغلتون چیه؟؟ زیاد توی خونه هستید؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

زبون نداری؟

ی بار برای همیشه توجمع بگو گوه خوری 

نازایی

بی پولی

کثیفی

راحت طلبی و......

به خودم مربوطه

شایدسخت باشه ولی شک نکن دیگه صداشون درنمیادچون میفهمن توهم زبون داری و میتونی بپری بهشون

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
درآمد خودم حدود ۳۰ تا ۸۰ م هست ، بنظرتون کمکی بیارم اینا دوباره شروع نمیکنن به حرف زدن

فعلا اگه شوهرت تحت تاثیرشونه اصلا بچه نیار. حتما کمکی بیار. بفهمن کاری که بخوای و انجام میدی. تا از اونجا بلند نشدید بچه نیار

اونا انکار کردن ، قسم خوردن که نگفتیم برای پسرمون زن میگیریم

توکلی بگو همه رو

تاحالاهم اشتباه کردی رو دادی که به کارگرم گیربدن

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏