2777
2789
عنوان

بنظرتون اصرار کنم شوهرم زنگ بزنه

167 بازدید | 15 پست

دیروز به شوهرم گفتم یزنگی به پدر و مادرت بزن گفت چن روز پیش زدم جوابمو ندادن خودشون خودبخود مثل بچه قهر کردن بعدشم به خواهرم قدغن کردن که بخودش و زنش بگو دیگه پا خونمون نزارن.. الان من گفتم فردا نگی زنم نزاشته و اینا چون من اصن مساله بینتون نمیدونم چیه فقط میگم نزار دلخوری پیش بیاد ولی خودش میگه دیگه کشش و اعصاب ناز کشیدن بقیه رو ندارم وقتی جوابمو نمیدن چیکار کنم 

بنظرتون بگم زنگ بزنه باز یا نه من دخالت نکنم؟ 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نکنید

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

نگو دیگ بهتر ک قهر کردن شما هم یک بار کفتید دیگ بس 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
مگه از اون ادماست که میگه زنم نزاشت زنگ بزنم؟؟

نه همچی اخلاقی نداره خدا رو شکر 

گفتم بگم که فردا پیش خودش نگه زنم اصن نگفت زنگ بزن و ایحرفا 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد