2777
2789
عنوان

کسی هست مدرک زبان داشته باشه

34 بازدید | 5 پست

ولی بخاطر مسائل مالی نتونسته مهاجرت کنه؟

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

مهاجرت چند دستش. ارزون ترینش دانشجوییه که حقوق هم بهتون میدن در اغلب موارد (دوره ی دکترا). که برای این، هزینه ای که میکنید ترجمه ی مدارک+هزینه ویزا سفارت و در نهایت بلیط هواپیماست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم ولی هیچ جا ایران نمیشه

پس کلا نمیخوای بری؟

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

من دارم ولی هیچ جا ایران نمیشه

توی دوستات کسی نیست بخواد بره ولی مشکل مالی داشته باشه؟