2777
2789
عنوان

داستان زندگی

83 بازدید | 9 پست

داستان زندگی چندتایی تو سایت خوندم که واقعا قشنگ بودن...

اگه شما هم خوندید معرفی کنید🥹❤️

مرسیی قشنگام

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

کوو بگو منم بخونم

پریجان🥲طولانی بود ولی خب قشنگ بود 

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ماهم بخونیم

مثلا اومدم از شماها بپرسم💔😂

پریجان و تازه خوندم

قبلاً هم خیلی خوندم 

ولی اسماشو یادم نمیااااد

مثلا اومدم از شماها بپرسم💔😂پریجان و تازه خوندمقبلاً هم خیلی خوندم ولی اسماشو یادم نمیااااد

من میخواستم یکی بزارم 

خودم نوشته بودم و الهام از واقعیت بود ولی کسی نخوند و حمایت نکرد🫠💔

تو تاپیکام یه قسمتش هست ،اسمش دختر نح.سه

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من میخواستم یکی بزارم خودم نوشته بودم و الهام از واقعیت بود ولی کسی نخوند و حمایت نکرد🫠💔تو تاپیکام ...

عهه من خیلی دوست دارم داستانارو🥹❤️

کامل نزاشتی؟

عهه من خیلی دوست دارم داستانارو🥹❤️کامل نزاشتی؟

نه دیگه 

همون یه ذره شو گذاشتم❤️

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

عهه من خیلی دوست دارم داستانارو🥹❤️کامل نزاشتی؟

سلام عزیزم خوبی؟ 

داستانو کامل نوشتم میتونی توی آخرین تاپیکم بخونیش:) 

ممنون میشم خوندی نظرتو هم بگی❤️🫂