2777
2789

اگر کسی گزارشی زد متاسفم برای عقل نداشتش 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اینجا یا باید رنگین کمونی باشی

یا حیون باز

یا خیانت کارو شوگر باز و رل باز 

یا بی پول و بیکار 

یا هول شوهر

یا کتک خور شوهر 

یا خالزنک حرفای زناشویی

وگرنه باید حذف شی 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

کلی تایپ کردم برای اولین بار با جونو دل تایپ میکردم بحث شیرینیه چون تهش به عشقه خدا نسبت به بنده ها ...

اصلا نمیفهمم چرا تعطیل شد 

کافر بود داشت دلیل میاورد 

دیندار بود داشت توجیه میکرد 

خدا نقطه ی علم و هدایته چیزی خلاف شرع و دین اتفاق نیافتاد 

منم تازه صفحه سه بودما

ولی آره تو فیلم احضار هم شیطان اونجا که آدمه میگه من آدم بدی نیستم میگه منم جن بدی نیستم 

ینی کارشناسای دینی فیلم هم مثلا تایید کردن جن بوده

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

موضوع چیه؟

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

بحث علمی تو این سایت؟من که ندیدم،

همه یا دارن نظرشونو تحمیل میکنن،یا مباحث خاله زنکیه،

البته جدا از تاپیکای مربوط به آقا امام زمان

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شما اینجا یا باید رنگین کمونی باشییا حیون بازیا خیانت کارو شوگر باز و رل باز یا بی پول و بیکار یا هو ...

اصلا بحث خیلی خوبی بود هرکسی سوالشو میپرسید اگز کسی بلد بود جوابشو میداد و قانع میکرد 

دقیقا حرف شما درسته متاسفانه همینه 

بحث علمی تو این سایت؟من که ندیدم،همه یا دارن نظرشونو تحمیل میکنن،یا مباحث خاله زنکیه،البته جدا از تا ...

بحث ماهم درباره ی خدا و قران بود چرا هرکس براساس مطالعش داشت نظر میداد خوب بود 

موضوع چیه؟

باز تعطیل میشه ولی راجع به اینکه شیطان مطابق فرمایش خدا در قران کریم از ابتدا جن بوده نه فرشته ولی جن مطیع از فرمان حق 

اصلا نمیفهمم چرا تعطیل شد کافر بود داشت دلیل میاورد دیندار بود داشت توجیه میکرد خدا نقطه ی علم و هدا ...

اتفاقا چندتا نوجوون توی تاپیک بودن که خیلی دونستن این مسائل به خودشناسیشون کمک میکرد الان اگر به هدف چیستی و کیستی خودشون برسن در آینده گمراه نمیشن