2777
2789
عنوان

پریودم شده سه روزه چکار کنم

173 بازدید | 28 پست

سلام.دوستان تو رو خدا هر کس میتونه راهنماییم کنه نگه به خاطر سنت هست و اینا،بابا سن که دست خودم نبوده من ۴۱ سالمه و مجرد،همیشه پریودم ۱۰ روز بود تا ۳۱ سالگی که شد ۷ روزه گفتم خوب اون سه روز اضافه لکه بینی بود الان طبیعی شده،اما الان که ۴۱ سالم شده شده سه روز و روز چهارم قطع با زور دارو و دوا گرمی خونگی رور چهارم هم یک خورده میاد اما روز پنجم دیگه تمام تمام.رفتم دکتر گفت کیست داری روی تخمک راستت،تو رو خدا راهنماییم کنید من نمیخوام یاسه بشم😭😭😭😭😭چکار کنم ۷ روزه بشم،خواهرامم با اینکه از خودم بزرگترن پریودشون منظم و ۷ روزه هست،مادرم و خواهر بزرگم تا سن ۵۴ مرتب پریود میشدن اما میگم شاید به خاطر شرایط قدیم و غذاهای سالم بوده،خودم نوشابه،پفک،اینا نمیخورم،تو رو خدا هی نیاین بگین به خاطر سنته،اگر تو اطرافیان یا خودتون اینطوری بوده و درمان شده راهنماییم کنید.خدا خیرتون بده،خیلی درم غصه میخورم،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راه درمان ،اصلاح سبک زندگی به روش فلورا تاجیک  هستش 

پیج اینستا ش رو چک کن یاد میگیری چطور درمان کنی

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خب یعنی چی نگیم بخارط سنته! ممکنه باشهبالاخره تخمدان هم ذخیره‌ای داره که تموم میشهخیلیا ۴۵ سالگی یاس ...

چرا بگو راحت باش،اما وقتی خواهرم که بزرگتر از من هستن ۷ روزه هست پریودشون چرا برای من اینطوری شده،من دنبال راه حلی هستم که برگردم به همون ۷ روز پریود،پس میشه گفت  فقط مربوط به سنم نیست و میشه راه حلی پیدا کرد،من به خاطر سن ناامید نمیشم

چرا بگو راحت باش،اما وقتی خواهرم که بزرگتر از من هستن ۷ روزه هست پریودشون چرا برای من اینطوری شده،من ...

به خواهرت ربطی نداره که ، بدن هر فرد متفاوته

شما باید بری آزمایش ذخیره‌ی تخمدان بدی ببینی چقدر ذخیره ات مونده

وگرنه تعداد روزهای پریود‌ هم مهم نیست

فقط ذخیره و مقدارش مهمه اونم آزمایش لازم داره برای فهمیدنش