سلام.دوستان تو رو خدا هر کس میتونه راهنماییم کنه نگه به خاطر سنت هست و اینا،بابا سن که دست خودم نبوده من ۴۱ سالمه و مجرد،همیشه پریودم ۱۰ روز بود تا ۳۱ سالگی که شد ۷ روزه گفتم خوب اون سه روز اضافه لکه بینی بود الان طبیعی شده،اما الان که ۴۱ سالم شده شده سه روز و روز چهارم قطع با زور دارو و دوا گرمی خونگی رور چهارم هم یک خورده میاد اما روز پنجم دیگه تمام تمام.رفتم دکتر گفت کیست داری روی تخمک راستت،تو رو خدا راهنماییم کنید من نمیخوام یاسه بشم😭😭😭😭😭چکار کنم ۷ روزه بشم،خواهرامم با اینکه از خودم بزرگترن پریودشون منظم و ۷ روزه هست،مادرم و خواهر بزرگم تا سن ۵۴ مرتب پریود میشدن اما میگم شاید به خاطر شرایط قدیم و غذاهای سالم بوده،خودم نوشابه،پفک،اینا نمیخورم،تو رو خدا هی نیاین بگین به خاطر سنته،اگر تو اطرافیان یا خودتون اینطوری بوده و درمان شده راهنماییم کنید.خدا خیرتون بده،خیلی درم غصه میخورم،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان امروز که روز پنجم هست صبح هیچی انگار قطع شده بود و بعد یک کم مثل حالت لکه اومده بود اما بعدش دواهای گرمونه مثل دارچین و زنجبیل و ... خوردم،تخم شوید جوشوندم خوردم تند تند شروع به راه رفتم کردم ،یک مقدار تخمدونام شروع کرد به سوزش و بعد هم خونریزی شما میگید علتش چیه؟خوبه یا بد؟کاری بدی کردم؟یا درست؟