2777
2789
عنوان

پریودم شده سه روزه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برای سن منم جواب میده؟

برای سن ۴۸سال هم جواب داده باردار هم شده

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
سن ۴۸ باردار میشده؟ذخیره تخمدان داشته‌؟

ذخیره تخمدان رو با اصلاح سبک بالا برده بود .بله باردار شده 

خودمم تحت درمانش هستم و تنبلی تخمدان رو درمان کردم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
تنها راه درمان ،اصلاح سبک زندگی به روش فلورا تاجیک هستش پیج اینستا ش رو چک کن یاد میگیری چطور درمان ...

زدم تو اینستا،فلورا تاجیک‌بود مانتو و اینا یکی بود شاعر و اینا،میشه پیجش بفرستی

دوستان امروز که روز پنجم هست صبح هیچی انگار قطع شده بود و بعد یک کم مثل حالت لکه اومده بود اما بعدش دواهای گرمونه مثل دارچین و زنجبیل و ... خوردم،تخم شوید جوشوندم خوردم تند تند شروع به راه رفتم کردم ،یک مقدار تخمدونام شروع کرد به سوزش و بعد هم خونریزی شما میگید علتش چیه؟خوبه یا بد؟کاری بدی کردم؟یا درست؟

[QUOTE=392426642]زدم تو اینستا،فلورا تاجیک‌بود مانتو و اینا یکی بود شاعر و اینا،میشه پیجش بفرستی[/QUOTE

بارداری موفق‎ (@bardari_flora)

این پیجش

پول میگیره؟دارو میده؟

توی پیجش درمان کلی رو به طور رایگان گذاشته 

ولی میتونی زیر نظر خودش یا یکی از همکارانش باشی 

برای من که عالی بود و درمان شدم 

مامای من اسمش شیلا بود