2777
2789
عنوان

پیش دبستانی بفرستم یا نه

81 بازدید | 12 پست

سللم خانم ها پیش دبستانی واجبه بچه بره باباش اصلا هزینه نمیکنه و سر پول دادن خیلی اذیت میکنه حالا از اول ثبت نام نکرده شروع کرده نمیدونم اصلا پیش دبستانی پسرمو ثبت نام کنم یا نه

تعداد رای : 6
نظرسنجی
بره
5
83%
نه نرفت هم مهم نیست
1
16%

معلومه که بره حتما بره

مردی که خرج نمیکنه بعدا هم نمیکنه

بفرست حتما

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هایی که پیش دبستانی نرفتن موقع رفتن به کلاس اول یک ماه زودتربراشون کلاس برگزارمیکنن تاامادگی داشته باشن 

ولی اگه خیلی دوست داری ببری؛ مدرسه پیش دبستانی ثبت نامش کن مدراس دولتی هزینه ی کمتری میگیرن 

بعدم قسط بندی میکنن

بچه هایی که پیش دبستانی نرفتن موقع رفتن به کلاس اول یک ماه زودتربراشون کلاس برگزارمیکنن تاامادگی داش ...

واقعا کلاس میزارن اصلا اعصاب ندارم باباش هم هزینه نمیکنه هم به من توهین میکنه  مدرسه دولتی گفتن ۱۲ میلیون هزینه ثبت نام هست تا آخر سال هم هزارجور خرج میتراشن 

اگه نمیخواست هزینه کنه چرا بچه دار شدحتما بفرست

به خدا گرفتارم از دست این مرد اصلا هیچ هزینه ایی برای بچه ها نمیکنه سالی یه بار به زور لباس میخره واسشون خوراکی هم فقط موقع فروشگاه رفتن اونم نفری یه دونه بیشتر نمیخره اعصابمو بهم ریخته