2777
2789

خودش فقط ی انگشتر‌برام خریده و ی دست بند

بعد انتظار داره بابام زیاد طلا بده

بابام برام گوشواره خریده فوقش ی تیکه طلا دیگ بده.

میگ برات طلا نمیگیرم😐

بعد میگ وام ازدواج خودتو ب من بده میخام بزنم تو یکاری

پرو نیست؟

میگم چرا طلا نمیخری‌میگ چون حلقتو دست نمیندازی یعنی از طلا خوشت نمیاد الانم ک طلا گرونه

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

ولش کن بابا اینو خودآزاری داری با این عقد کنی؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بعد ازدواج بدتر خواهد شد

با این عنوان که مگه پدرت نیست؟ بهش بگو بهم پول بده خواسته های خودش رو عنوان میکنه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

منم جوابشو دادم

تا کی بخوای جواب بدی اعصاب و روان نمی ذاره برات تو زندگی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

زن میخواد بگیره یا وام ؟

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن