2777
2789

گواهی سلامت بکارت دارین گفتم نه 

گفت اخه ما داریم 

حالا میگم کاش نمیگفتم پس فردا رفتن سر خونه زندگیشون اون گواهی شاید به کارش اومد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به چ کارش بیاد اخه

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بگو رسم نداریم ولی بد نیست بگیریم

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

گواهی نداشته باشه یعنی رابطه داشته؟

نه ولی شاید داشته باشه اونوقت چی ی چک‌کردن که عیب نیست چیزیش نمیشه

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

مگه ربطی به عهد داره خب اگه نداشته باشه نشون میده با کسی رابطه داشته

این طرز فکر شماست 

و متأسفم برای این طرز فکرت

این یه چیز خصوصی مربوط به زن و شوهر هست نه کس دیگه

بخوان میگیرن نخوان نمیگیرن 

یعنی چی کسی گواهی بکارت نداشته باشه یعنی رابطه داشته؟؟؟؟

اصلا میفهمی چی میگی؟؟؟؟

واسه کدوم دهاتی؟

وقتی شما رسم ندارید، یعنی قرار هم نیست بابتش اذیتش کنید. پس به چه کارش میاد؟ این چیزا رو رواج ندید. پانزده سال پیش که من ازدواج کردم هیچ کس هیچ جا چنین کاری نمیکرد. حتی رسم دستمال هم برافتاده بود، مگر شاید تو روستاها و شهرهای کوچیک. 

الان چند ساله افتاده دهن مردم و عقب گرد کردیم