کسی که شش سال بود دوسش داشتم( البته فقط از دور) دیدم با زنش تو خیابون قدم میزنن،خیلی دلم گرفت ، اون دختر هیچ برتری نسبت به من نداشت ، چرا قسمت من باید همیشه نرسیدن باشه💔
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از دور چیه دیگه!؟ یا کسی دوست داری میزی جلو بهش میگی یا نمیگی دیدی
والا پسرا از کسی این کارو میکنه خوششون نمیاد ،منم خودمو سبک نکردم، فقط مادرش منو پسندیده بود اما خودش رفت کسی دیگه رو گرفت
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
انشالله بهتر اون پسر نصیبت شه ولش کن .حالا اون دختره داره با مادرشوهر و خواهر شوهرو برادرشوهر سرو کل ...
خب چه ربطی داره، منم بلاخره ازدواج میکنم و با مادرشوهر قراره سروکله بزنم دیگه
انشالله بهتر اون پسر نصیبت شه ولش کن .حالا اون دختره داره با مادرشوهر و خواهر شوهرو برادرشوهر سرو کل ...
نمیگم چرا این نشد ،فقط یک لحظه اون صحنه رو دیدم یه جوری شدم❤️🩹