2777
2789
عنوان

یک پزشک حاذق معرفی کنید

60 بازدید | 7 پست

یکی از نزدیکانم (دایی شوهرم)تصادف کرده و دچار  له شدگی نخاع شده  خیلیم جوونه   ی مدت میتونی سر پا شه دست به دیوار بگیره یا مدت هم افسرده هس  کل روز می‌خوابه   خیلیم  برای درمانی هزینه کردن هرجا رفتن  دکتر گفته فیزیوتراپی  اونم گفتن  شاید جواب نده مادرجونمم کانال نخاعش تنگ شده. هرجا رفتیم خوب نشده

بیتانم♥️🧿👶

دکتر جمشیدی تهران کارشون فوق العاده هست

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خسروداد بیمارستان چمران تهذان وقتدهی بشدت سخته مطبش سمت میرداماده ندارم

همه دکترا فکر میکنم رفتیم فقط  خارج از کشور نرفتیم خوب نشه اونجا هم میریم ، ممنون♥️

بیتانم♥️🧿👶

همه دکترا فکر میکنم رفتیم فقط خارج از کشور نرفتیم خوب نشه اونجا هم میریم ، ممنون♥️

خوب بنظرم با این تفکر اگه نری بهتره چون هم وقت خودتو میگیری هم دکتر رو.

اشتباه از من بود نیاید معرفی میکردم بخصوص اینجا که عده ایی پورسانتی نشستن تبلیغ. موفق باشی