2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم

1203 بازدید | 91 پست

۳۰ سالمه نمیخام در مورد مشکلاتم با خانوادم حرف بزنم همه همه چیو میدونن دیگ نمیخام توضیح بدم میگم ببرم طلاقم بده میگ باید زنگ بزنی خانوادت میدونم دنبال بحث کردن من دیگ حوصله ندارم فقط طلاق توافقی میخام چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

شاید راضی به طلاق نیست و میخواد خونواده نزارن

مشکلتون چیه؟ چند ساله ازدواج کردین؟

همدیگه رو دوست داشتین و دارین؟؟؟؟؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

مشکلت چیه؟

حرفای غیر منطقیییی گیر الکی 

میگم بو میاد ت جاده میگ بو از اون منطقی ک زندگی میکردی کمتره یا میرم ادکلان بخرم میگ کی ت مجردی از این کارا کردی 

درحالی ک مجردی بهترین زندگی داشتم گیر الکی ب خانوادم 

دیگ مریض شدم میگرن گرفتم افسرده شدم 

چنانچه حاضر به حضور در دادگاه نیست با ارائه دادخواست طلاق به دادگاه و اظهار گذشتن از تمام حق و حقوق خودتون اقدام به طلاق یکجانبه کنین . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

حرفای غیر منطقیییی گیر الکی میگم بو میاد ت جاده میگ بو از اون منطقی ک زندگی میکردی کمتره یا میرم ادک ...

وای ازین جور مشکلات که الان به هرکسی ام بگی فک میکنه چیز جدی نیس 

حرف طلاقو میزنی مانع نمیشع؟ نمیخواد که درست بشه؟ 

اگر نه توافقی جدا شو به هیچکسی ام توضیح نده اصن فقطط پافشاری بکن رو تصمیم خودت

لطفا لایک ننمایید🗿
شاید راضی به طلاق نیست و میخواد خونواده نزارنمشکلتون چیه؟ چند ساله ازدواج کردین؟همدیگه رو دوست داشتی ...

چون فامیل هستیم میخاد بگه تقصیر من نیست اره دوستش داشتم ولی الان متنفرم از صبح ک پا میشم نفرینش می‌کنم ک منو بدبخت کرد 

از نظر مالی اوک همه چی الان ۱۰ روزه مسافرتم هنوز اما همش بحث انقد داد میزنه ک آخرش بگ تقصیر توعه مسافرت خراب کردی