2777
2789

به مدت ۱۰ روز باید برم شهر خونه دوستم خیلی خجالت میکشم چون ساعت ۶ باید سر جلسه امتحان باشم و از روستا نمیشه رسید به امتحان اگر هم نرم میمونم از امتحان بنظرتون این ۱۰ روز هر جور شده بمونم با خجالتم شده خونه مردم بمونم یا هی بیام روستا بر گردم چون کرایه رفت و برگشت هم خیلی زیاده مثلن رفت و برگشت میشه ۲۵۰

اگر خانواده دوستت ادم حسابین

منت نمیذارن

دوستت ادم خوبی

برو حتماااا

ولی دست پر برو !!

براشون چیز میز بخر ببر

شکلات و چمیدونم سوغاتی خاصی اگر دارید و....

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خانواده دوستت ادم حسابینمنت نمیذارندوستت ادم خوبیبرو حتمااااولی دست پر برو !!براشون چیز میز بخر ...

خانواده دوستم خیلی خوبه داداش بزرگ تر هم نداده خودش و مادرش زندگی میکنن و پدرش هم سر کاره از بچگی باهاش بزرگ شدم منت نمیزارن هیچوقت تازه خوشحالم میشن من برم اونجا 

فرجه ها رو برو خونه خودتون

خونه خودمون انظباط نیست تا ساعت ۴ صبح نمیزارن آدم بخوابه و صبحش تا صبح هم گیج میزنم نمیتونم کاری کنم باید برم همونجا پاس کنم امتحانارو خانوادم هم نمیدونه بفهمن منو دار میزنم ۴ تا امتحانه

خانواده دوستم خیلی خوبه داداش بزرگ تر هم نداده خودش و مادرش زندگی میکنن و پدرش هم سر کاره از بچگی با ...

پس چه بهتر

براشون خوراکی و... از جایی ک هستید بردار

ببر براشون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥