2777
2789

یه تاپیک زدم گفتم تیزهوشان قبول شدم رشته انسانی

بعد به خدا هیچ تعریفی هم از خودم نکردم اصلا هم جوری رفتار نکردم انگار کار خاصی کزدم یا خودبزرگ بینی پیدا کرده باشم

فقط تجربم رو نوشتم که معدلم نوزده و نیم بوده ولی نمره ریاضیم دوازده بوده برای همین با وجود تراز بالا شاهد نمیخواستن قبولم کنن و برام کمیسیون تشکیل دادن و البته اونجا قبولم کردن و خیلی ناامید بودم

تا اینکه فهمیدم نمونه قبول شدم

بعد یکی اومده بهم میگه راست نمیگی چجوری با ریاضی دوازده

گفتم خب عمومیا رو بالا زدم تو ازمون بعدم معدل کلم نوزده و نیم بوده فقط ریاضیم بد شده. 

بهم میگه نرو تیزهوشان همون سال اول اخراجت میکنن شرط معدل دارن🙂

خب چرا میزنن تو ذوق ادم

شاید من حال جسمیم بد بوده شاید حال روحیم بد بوده که اون روز سر امتحان ریاضیم شده دوازده

ولی بقیه درسام خوب شده که معدلم شده نوزده و نیم یعنی تنبل نیستم. 

حالا حتما باید ذوق منو کور میکرد؟ 

بزار علتشو بهت بگم

زور داره سن بالا باشی و هیچ پخی نشده باشی اونوقت ببینی یه نوجوون سمپاد یا تیزهوشان و نمونه قبول شده🙃🫠

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
بزار علتشو بهت بگمزور داره سن بالا باشی و هیچ پخی نشده باشی اونوقت ببینی یه نوجوون سمپاد یا تیزهوشان ...

والله من که اعتقاد ندارم چون تیزهوشان قبول شدم پخی شدم یا ادعایی نکردم که این خانوم ناراحت شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه ک قبول شدی، تیزهوشان رو نمیدوم ولی نمونه من خودم بودم شرط معدل بود تو معدلت بالا هست معدل میبایست بالای ۱۸ باشه و امتحانات ترمم کمتر از ۱۲ مثل تجدیدی بود و محدد شهریور امتحان میدای اگر کمتر نیشدی باز اگر شهریور زیر۱۲ میشدی دیگه سال بعدش نمیتونستی بموتی میبایست بری بیرون. من راهنمایی هم‌نمونه بودم اونم شرط معدل بالای ۱۸ ولی نمره ترم  زیر ۱۴ بو

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
والله من که اعتقاد ندارم چون تیزهوشان قبول شدم پخی شدم یا ادعایی نکردم که این خانوم ناراحت شد

فشاری میشن

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
عزیزم مبارکت باشهههه💕💗💝منم نمونه تجربی قبول شدم🫠🙃

منم نمونه قبول شدم اتفاقا

ترازم به تیزهوشانم میرسید ولی چون اولویت اول زده بودم نمونه همون نمونه قبول شدم. هدفم نمونه بود. 

مبارکهههه💗💗

مبارکت باشه به حرف عقده ای های حسود گوش نده❤️

خودشون هیچ پخی نشدن میخوان تورو هم مثل خودشون بکشونن پایین

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

منم نمونه قبول شدم اتفاقاترازم به تیزهوشانم میرسید ولی چون اولویت اول زده بودم نمونه همون نمونه قبول ...

ایوللل.بالاخره نتیجه تلاشامونو گرفتیم🫂🥹💝

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

به چپت بگیر حرفشانو.من با ذوق رفتم به آجیم گفتم نمونه قبول شدم گفت چرا تیزهوشان قبول نشدی؟قشنگ رید ت ...

نمونه که عالیه💗

مبارکت باشه واقعا اونم تجربی واقعا قبول شدنش خیلی سخته حتما خیلی تلاش کردی یا خیلی استعداد داری

مبارکت باشه به حرف عقده ای های حسود گوش نده❤️خودشون هیچ پخی نشدن میخوان تورو هم مثل خودشون بکشونن پا ...

سیسی هنوز بیداری؟😂

من از خوشحالی خوابم نمیبره 

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

سیسی هنوز بیداری؟😂من از خوشحالی خوابم نمیبره

آره منم از ذوق بیدارم فردا ترمیم ناخن دارم😍😂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بیخیال تو راه خودتو برو

من خیلی ازت بزرگترم و کلا تو فضا مدرسه نیستم ولی خیلییی بعیده که یکی معدلش ۱۹ باشه ریاضی ۱۲ که احتمال قوی شما حالت سر جلسه خوب نبوده چون با ی حساب کتاب ذهنی مابقی درسا رو ۱۹-۲۰ شدی حتی مستمراتم ۲۰ شده حتی ریاضی 

پس نتیجه گیری من میگه شما روز جلسه حالت خوب نبوده 

حالا یکی فک میکنه یکی نمیکنه یچی میپرونه

مامان دوتا گل پسر