2777
2789

بچه ها من یکی از دوستام که از نوجوونی دوست بودیم و ی مدت بینمون فاصله افتاد ی مدت و اون رفت چین و ما دوباره رابطمونو از سر گرفتیم و هی باهم تماس تصویری میگرفتیم...اون موقع من تو رابطه هم بودم و دوستمم تو چین دوست پسر داشت...الان سه سال از رفتنش میگذره و هرسال تابستون میاد ایران...و امسال متاسفانه کات کرد و ضربه عشقی بدی خورد...از اون ور من تازگیا با دوست پسرم عقد کردیم و اون یه دوست صمیمی داره که زیاد با من هم رفتو امد داشته...ینی بارها همو دیدیم ولی همیشه حریمو چارجوب رو حفظ کردیم...و من از سر دلسوزی ک دوستم کات کرده اینارو باهم اشنا کردن و اینا باهم دوست شدن...حالا دوست من  اومده ایران...و یه کارایی میکنه ک من روانی میشم...و چون کسیو ندارم برا همسرم تعریف میکنم و اون همش با من دعوا میکنه که چرا انقد بدبینی چرا حرفت شده اونا...میگه حرفات این وایبو میده ک تو داری خودتو کمتر میدونی از اون.. اعتماد بنفس نداری..انقد کینه و نفرت نداشته باش و این حرفا...ولی بچه ها بخدا چیزایی ک من میبینم الکی نیس...اگه هستید براتون از اول تعریف کنم که چه رفتارایی داره ببینید حق با کیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی تموم شد بلاک

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ببینید اول از همه بخوام بگم من روزایی که اینارو باهم اشنا کردن اینا از هم دور بودن و در حد چت و تماس بودن..از هم خوششون اومد..بعد دوستم میومد میگف چارتایی بریم بیرون همش من با شوهر تو شوخی میکنم ولی روم نمیشه با پسره شوخی کنم و این حرفا...من از این حرفا وایب بدی داشتم میگرفتم و همون لحظه پشیمون شدم اینارو چرا اشنا کردن ولی فایده ای نداشت..گذشت تا اومد ایران وا اینا دیت رفتن و رابطشونو شروع کردن...بعد ی هفته دوست همسرم ویلا استخردار کرایه کرد و مارو دعوت کرد و من شام درست کردم بردم...دوست من برداشته بود مایو پوشیده بود سکو سینه و پاهاشو ریخته بود بیرون و من پشمام ریخته بود درصورتی ک قبلا از من پرسیده بود چی بپوشم من گفته بودم من جلو پسره همیشه پوشیدم فقط موهام بیرونه و همسرم دوست نداره ولی باز براش انگار مهم نبود

هیچوقت پای دوستو نباید تو زندگی باز کرد و وارد خانواده ی شوهر و اشناهاش کرد...همون دوست میشه بدترین دشمن

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

خلاصه بیخیالی طی کردم و گفتم ب من چه اصن...دوباره گذشت این توی دیدارای چارنفرمون خیلی خودشو میکشه توجه جلب کنه و با خنده و شوخی هی بگه من خیلی ادم فانیم...بازم برام مهم نبود...تا تولد همسرم اینارو دعوت کردم خونمون..و بدون تعارف اینا شب خابیدن خونه ما...منم نتونستم بگم برین...بماند که باز اونجا یه شرتک کوتاه پوشیدو اخرشبم صدای کاراش میومد و اعصایمونو خورد کرد جوری ک پشمای منو همسرم ریخته بود