2777
2789

مبارکه😍

منم امروز آیین نامه قبول شدم خیلی ذوق کردم

قبلش هم از کاربرا خواستم برام دعا کنن

دعا برای بنده ی خدا خیلی گیراست

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم. انشاءالله همیشه موفق باشی.چه کتابهایی خوندی ؟

عزیزم ممنونم 

من یک ماه آخر رو خوندم فقط و این کتاب ها

ای کیو تیزهوشان جامع

و سی و یک استان

و فارسی طالب تبار

پیرینسس🎀🤍

دبستان هم نمونه دولتی داره؟یا فقط دبیرستانه؟چیه هست اصلا نمونه دولتی؟

نه دبستان نداره 

فقط دبیرستان داره 

نمونه دولتی  از مدارس تیزهوشان پایین تر و از مدارس عادی و دولتی و شاهد بالاتره 

و امکانات خیلی خوب و اینا داره که ی ازمون ورودی داره ورود بهش..

پیرینسس🎀🤍

هعی منم دبیرستانم نمونه بودم...ولی ن ذوقی داشتم ن چیزی بدبخت شدم🥲😂

موفق باشی اسی

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

مبارکه😍

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

چقدر خوب مبارکه موفق باشی عزیز 

چه رشته ای ؟ ترازت چند شد‌ ؟ با چه معدلی ؟

ببخشید سوالام زیاده منم ازمون دادم هنوز نرفتم نتایج و ببینم

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)