2777
2789

من فردا میخوام برم دانشگا میترسم دعوام کنن ۸ سال گذشته 

۹۶ ک بهم گواهی موقت دادن گفتن ک ۴ سال دیگه مدرکتون میاد کسی بوده مثل من؟

يه لجباز مهربون

واه چرا دعوات کنن مورد دیدم بعد ۲۰ سال رفته برا مدرک

من دانشگاه دولتی بودم گفت بعد ده سال فکر کنم گواهی اصلیت میاد من همون گواهی موقت رو دادم برا استخدامی و اوکی بود فقط استعلام گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واه چرا دعوات کنن مورد دیدم بعد ۲۰ سال رفته برا مدرکمن دانشگاه دولتی بودم گفت بعد ده سال فکر کنم گوا ...

اخه گواهی موقت فقط برا ۴ ساله فکر میکنم مدت ک تموم شد اشکال نداره باز قبولش میکنن معدل کل داره

يه لجباز مهربون
واه چرا دعوات کنن مورد دیدم بعد ۲۰ سال رفته برا مدرکمن دانشگاه دولتی بودم گفت بعد ده سال فکر کنم گوا ...

شما الان معلم هستین ؟سال چند ازمون دادین؟ گواهی موقت تاریخ انقضا نداره؟اخه چون گفتن ۴سال دیگه اصلی میاد ب این خاطر میگم 

يه لجباز مهربون
شما الان معلم هستین ؟سال چند ازمون دادین؟ گواهی موقت تاریخ انقضا نداره؟اخه چون گفتن ۴سال دیگه اصلی م ...

نه انقضا نداره گواهی موقت ولی برو دنبالش اصلشم بگیر چون اگر قبول شدی ازت میخوان 

من استخدامی پارسال قبول شدم 

نه انقضا نداره گواهی موقت ولی برو دنبالش اصلشم بگیر چون اگر قبول شدی ازت میخوان من استخدامی پارسال ق ...

چقدر خوب موفق باشین الان معلم چه پایه ای هستین؟

يه لجباز مهربون
مرسی عزیزم، متوسطه اول و دوم هر دو روز داشتم، زبان انگلیسی

ممکن درخواست دوستی رو قبول کنید کلی سوال دارم ببخشید البته اگر مزاحم نباشم 

دارم کلی تمرین طرح تدریس انجام میدم وایفای نقش خواستم ایتا یا هرجا ک صلاح میدونین باهم یه صحبتی داشته باشیم 

يه لجباز مهربون