2777
2789
عنوان

تیپ خواستگاری

109 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

به نظرتون ی خانم 35 ساله توی مراسم خواستگاری داداشش چه تیپی باشه و موهاشو چه رنگی کنه؟داماد همین یک خواهر رو داره 

خونه ی عروس هم نزدیک هست و عروس خودش خوب و مهربون و خوشگله و با خواهر شوهر ی جورایی رفیقن اما خانواده ی عروس کاملا ناشناس و ناشناختن

داماد هم زیادی روی تیپ و قیافه خواهرش خانوم ایندش کلا رو تیپ همه ی خانومای دور و اطرافش حساس هست و دوست داره خوشتیپ و به روز باشن جوری که عروس طفلی تو این ده سال دوستی کلی تغییر کرد البته خیلی قشنگتر و خوش تیپ تر شد ولی بالاخره بر اثر خواسته های داماد بود این تغییرات

مادر داماد خیلی ساده و سن بالاست برا همین داماد توقع زیادی از خواهرش داره

حالا منتظرم هر چی در چنته دارین یا حتی اگر لطف کنید مدل لباسی چیزی اگر خودتون داشتین و قشنگ بوده بفرستین که دیگه لطفتون رو تمام کردین❤

خواهر داماد 35 ساله  قد 160 و وزن 58

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رنگ مو به رنگ پوستت بستگی داره اینو باید برین آرایشگاهدرمورد لباس هم میتونید کت و شلوار شیک و ...

متاسفانه کت و شلوار فقط ی سفید دارم که میترسم جالب نباشه و عروس هم لباسش سفید باشه 

و اگر بخوام کت شلوار بخرم می دونید چه مدل هایی مد هستن؟

راستی موی سفید هم ی مشکل دیگس 

کلا به نظرتون تن رنگ موها روشن باشه مثلا های لایتی چیزی یا مثلا ی فیس فریم روشن یا نه موها تیره قشنگتر میشه چون سفیدی ها هم باید پوشونده بشن😣😣

متاسفانه کت و شلوار فقط ی سفید دارم که میترسم جالب نباشه و عروس هم لباسش سفید باشه و اگر بخوام کت شل ...

بنظر منم رنگ سفید اصلا مناسب همچین مراسمی نیس😬البته با توجه به فرهنگ و شرایطی که ما ایرانیا توش بزرگ شدیم

الان دیگه معمولا ساده انتخاب میکنن و شیک تره

حالا شما خریدین سعی کنید کت و شلواری انتخاب کنید که خوش دوخت باشه و رو تنتون بشینه

و اینکه مانتو کتی هم قشنگه

بنظر منم رنگ سفید اصلا مناسب همچین مراسمی نیس😬البته با توجه به فرهنگ و شرایطی که ما ایرانیا توش بزر ...

ممنووونم 

بله دقیقا😑😕

پس شد دو گزینه یا کت شلوار بگیرم یا مانتو کتی

اگه رنگ پوستت سفید رنگ مشکی رو چهرتون خیلی قشنگ میشه

راستش گندمی هست پوستم

ممنونم 

خودمم عاشق رنگای تیره هستم و رنگای روشنم تو مایه ی کرم رنگ بژ ولی همسرم فکر میکنه بلوند یعنی سفید سفید ینی منظورم این هست فکر میکنه ادم اگه میخواد بلوند کنه بیست میلیونم بده ولی رنگش یخی و سفید و رنگای بژ و کرم اصلا ب چشمش نمیان اما خودم دلم با رنگای اینجوریه

امیدوارم بتونم تنبلی نکنم برم ی رنگ روشن بذارم اگرم نشد  و دیر دست ب کار شدم ک ی تیره بذارم و خلاص

راستش گندمی هست پوستمممنونم خودمم عاشق رنگای تیره هستم و رنگای روشنم تو مایه ی کرم رنگ بژ ولی همسرم ...

خب گلم وقتی حال دل خودت با همچین رنگی خوبه پس همینو بزار

اتفاقا همچین رنگایی به رنگ پوست گندمی میاد و چهره رو جذاب و گیراتر میکنه

عزیزم ادمین میخواستید؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/