2777
2789

شوهر را کادوپیچ کرده و به مادرش تقدیم میکنیم

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر را کادوپیچ کرده و به مادرش تقدیم میکنیم

من تو دوران نامزدیم ۱۴ شهریور عروسیمه نامزدم خیلی به مادرش عادت کرده پدرش فوت کردن و وابسته مادرشه انگار مادرش بگه اسمون قرمزه پسرشم باید بگه همونه نمیدونم چیکار کنم قراره بالای خونه مادر شوهرم بشیم ما قبلا در مورد رفتو امدم تو خاستگاری ها پدرم صحبت کرد مادرش گفت هر وقت دوست داشتن بیان اما الان بعد از ۹ ۱۰ ماه نامزدم میگه باید صبح زود بیدار بشی کاراتو بکنی صبحونه ناهار و احتمالا شام رو پیش مامانم باشیم تنها نمونه ترو خدا یکی کمکم کنه من نامزدمو دوست دارم ولی دلم میخواد تغییرش بدم چی کار کنم به نظرتون

درچ مواردی مسئله روبازترکن

مادرش بگه اینو بخر میره سمت اون تا الانم فرشمون لباس عروسم عینک عروسیمون توی اینا نظر داده و نامزدمم رفته طرف اونا ولی من انتخاب خودمو کردم 

مادرش رو اصلا دوست ندارم میخوام تا حد امکان دوری کنم چیکار کنم به نظرتون ۱۴ شهریور هم عروسیمه میخوام همه ی مشکلاتم حل بشه اینطوری باشه نمیتونم زندگی کنم نامزدم قبلا نامزد داشت من قبول کردم در حالی که من دخترم و ۱۶ سالمه جهیزیه که قبلا خریده بود رو قبول کردم چون روز خاستگاریم مادرش خودش گفت هر وقت دلت خواست عشقت کشید عوضشون کن اما الان میگن نه ۱۰ ۱۵ سال دیگه به فکر عوض کردنشون باش