2777
2789
عنوان

چقدر این شبا سخته خدایا

222 بازدید | 36 پست

من بعد ۷ سال از کسی ک دوسشداشتم جداشدم بنا ب دلایلی 

الان تو اکسپلورم ی مردی ی دیدم ک پشت فرمون بود و ی دختر کوچولو داشت و دخترشو بغل کرده بود 

ی لحظه حس کردم قلبم دیگه نمیزنه

قیافه اون اومد جلو چشام 

اونم عاشق دختر بود 

اگه ازدواج کنه 

اگه دختر دار بشه 

قلبم درد گرفت....

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم توی هفت سال آشنا میشن ازدواج میکنن بچه دار میشن طلاق میگیرن دوباره ازدواج میکنن تو 7 سال گذاشتی پای دوستی چه حوصله ای دارین

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

مردم توی هفت سال آشنا میشن ازدواج میکنن بچه دار میشن طلاق میگیرن دوباره ازدواج میکنن تو 7 سال گذاشتی ...

دیگه خریت ک شاخ و دم نداره عزیز

چطور بیخیال اخه

چون دنیا قائم به یک نفر نیست که شما همه رو بیخیال شدی و فقط پیگیر یک نفری 

زندگی خیلی خیلی پیچ و خم داره و توی هر پیچ و خمش میتونی با صد ها بلکه بیشتر انسان مختلف آشنا بشی

پس بازم حرفمو تکرار میکنم

بیخیال

دیگه خریت ک شاخ و دم نداره عزیز

دو از جون ولی این 7 سال از عمر و جوانیت بوده خیلی ارزش داشته روزهایی که دیگه برنمیگرده پای هر کسی خرابش نکن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چون دنیا قائم به یک نفر نیست که شما همه رو بیخیال شدی و فقط پیگیر یک نفری زندگی خیلی خیلی پیچ و خم د ...

سخته 

من خیلی ساده م ک با همه کمبودا پاش موندم و بعد این همه سال مجبور شدم ک جدا بشم چون هیچوقت اونطور ک باید بهم اهمیت نداد

جدانمیشدی میزاشتی بهم برسید آخه اگه قابل حل بود حلش میکردید حیفهاینجوری از بین میری

ی اشتباهو چند سال ادامه دادم و خریت از خودم بود