_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6315 عنوان چقدر این شبا سخته خدایا 222 بازدید | 36 پست من بعد ۷ سال از کسی ک دوسشداشتم جداشدم بنا ب دلایلی الان تو اکسپلورم ی مردی ی دیدم ک پشت فرمون بود و ی دختر کوچولو داشت و دخترشو بغل کرده بود ی لحظه حس کردم قلبم دیگه نمیزنهقیافه اون اومد جلو چشام اونم عاشق دختر بود اگه ازدواج کنه اگه دختر دار بشه قلبم درد گرفت.... donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘 1404/05/29 | 02:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6315 با کمال احترامولی بیخیال چطور بیخیال اخه donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 15858 مردم توی هفت سال آشنا میشن ازدواج میکنن بچه دار میشن طلاق میگیرن دوباره ازدواج میکنن تو 7 سال گذاشتی پای دوستی چه حوصله ای دارین دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6315 مردم توی هفت سال آشنا میشن ازدواج میکنن بچه دار میشن طلاق میگیرن دوباره ازدواج میکنن تو 7 سال گذاشتی ... دیگه خریت ک شاخ و دم نداره عزیز donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6315 ولی اون ب تو فکر نمیکنه ... میکنهامروز پیام داد donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
علی_علیزادگان عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 1713 چطور بیخیال اخه چون دنیا قائم به یک نفر نیست که شما همه رو بیخیال شدی و فقط پیگیر یک نفری زندگی خیلی خیلی پیچ و خم داره و توی هر پیچ و خمش میتونی با صد ها بلکه بیشتر انسان مختلف آشنا بشیپس بازم حرفمو تکرار میکنمبیخیال
storesima عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1060 جدانمیشدی میزاشتی بهم برسید آخه اگه قابل حل بود حلش میکردید حیفهاینجوری از بین میری
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 31214 مردم توی هفت سال آشنا میشن ازدواج میکنن بچه دار میشن طلاق میگیرن دوباره ازدواج میکنن تو 7 سال گذاشتی ... من خر و ندیدی رفتیم تو ده سال 💕🌸☘️🌹
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 15858 دیگه خریت ک شاخ و دم نداره عزیز دو از جون ولی این 7 سال از عمر و جوانیت بوده خیلی ارزش داشته روزهایی که دیگه برنمیگرده پای هر کسی خرابش نکن دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 15858 من خر و ندیدی رفتیم تو ده سال 🤦🏻♀️ دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6315 چون دنیا قائم به یک نفر نیست که شما همه رو بیخیال شدی و فقط پیگیر یک نفری زندگی خیلی خیلی پیچ و خم د ... سخته من خیلی ساده م ک با همه کمبودا پاش موندم و بعد این همه سال مجبور شدم ک جدا بشم چون هیچوقت اونطور ک باید بهم اهمیت نداد donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
_۶۶arona مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 6315 جدانمیشدی میزاشتی بهم برسید آخه اگه قابل حل بود حلش میکردید حیفهاینجوری از بین میری ی اشتباهو چند سال ادامه دادم و خریت از خودم بود donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘