2777
2789
عنوان

بچه ها از شب پسرم سه بار استفراغ کرده علتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 30 پست
الان ندارم باشه ممنون فردا میبرم دکتر میده

خدانکنه دیگه بالا بیاره اما اگه اورد برو بخر شایدم فردا ببری توی سرم براش آمپول دمیترون بزنن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدانکنه دیگه بالا بیاره اما اگه اورد برو بخر شایدم فردا ببری توی سرم براش آمپول دمیترون بزنن

انشاالله که خوب میشه ممنون 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
دیروز کمی زرشک خورد نمیدونم بخاطر اونه

ولی اگ تکرار شد ببرش دکتر 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

منم تهوع و اسهال دارم، خوب نمیشم، دیگه دارم میترسم، الان داشتم گریه میکردم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ان شالله عزیزم الان براش حمد میخونم دیگه بالا نیاره و سالم باشه💓🥺🤲🏻

مرسی عزیزم 

خیلی از سرم و آمپول میترسه انشاالله خوب بشه 

مرسی عزیزم خیلی از سرم و آمپول میترسه انشاالله خوب بشه

الهی آمین همه بچه ها همینن بمیرم دختر من یه هفته بستری بود دستش و ۱۵ تا سوراخ زدن بدترین روزای عمرم بود خیلی وحشتناک بود خیلی

الهی آمین همه بچه ها همینن بمیرم دختر من یه هفته بستری بود دستش و ۱۵ تا سوراخ زدن بدترین روزای عمرم ...

ای وای عزیزم انشاالله دیگه هیچوقت مریض نشه 

سلام عزیزم پسرت بهتر شد دخترمم دل درد داره یه بارم بالا اورد

سلام خانم حالت تهوع و استفراغ بهتر شده ولی بی اشتها شده اصلا درست حسابی غذا نمیخوره فک کنم رودل کرده....

خدا سلامتی بده شاید چیزی خورده گیر کرده تو معده و روده اش

سلام خانم حالت تهوع و استفراغ بهتر شده ولی بی اشتها شده اصلا درست حسابی غذا نمیخوره فک کنم رودل کرده ...

دقیقا دختر منم همونه اینم سه بار بالا اورد و کم اشتها شده دیشب هی خیار و آلو خورد موند رو دلش