2777
2789
عنوان

دارم می میرم چیکار کنم

157 بازدید | 13 پست

دارم می میرم که درسم رو نخوندم و فرهنگیان قبول نشدم 

ضربه روحی خوردم چرا درس نخوندمممم

تا وقتی دیپلم رو بگیرم یعنی تمام وقتم رو گذاشتم برای درس 

ولی بعد دیپلم هیچی 

۱۹ سالمه 

مامانم و بابام آرزوشون هستش و کلی ناراحت و غصه دارن میخورن که چرا درس نخوندم بابام کارگره و مامانم یه خانم زحمت کش 

می‌خوام بلند بشم و برای هدفم تلاش کنم

می تونم ۱۴۰۵ قبول بشم؟؟

همه کاملا خوشحال که درس نمی خونم 

میخوام در سکوت بخونم و تلاش کنم یهویی که قبول شدم اون موقع بفهمنن و تو شوک بمونن 

یه نصحیتی یه حرفی که من به خودم بیام و این گوشی وا مونده رو ول کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کاریه که شده سعی کن دوباره تلاش کنی و این بشه واسط تجربه زندگیت 

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

افرین بهت دل مامان وباباتو شادکن.باورکن یه عمر زحمت بچه میکشن حالا میخوان ثمرشو ببینن که به کجا میرسه.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم هیچ وقت هیچ وقت دیر نیست

انقدر ادما بودن که شاید دفعه اول نتونستن ولی با پشت کار به چیزی که میخواستن رسیدن

به این غکر کن هر لحطه هر ثانیه که بیشتر درس بخونی رتبه ات یدونه بهتر میشه و یه پله به هدفت نزدیک تر میشی

هر لحظه

و مطمین باش میتونی هیچ چیز عجیبی نیس فقط کافیه بشینی پاش و شروع کتی

اگر للزمه کلا گوشبت و بده یه نفر قایم کنه

اگر میتونی برو کتابخونخ هرروز

اگر کسی و داری دوستی کسی میتونید با هم درس بخونین

هروفت انگیزه نداشتی اون روزی رو تصور کن که قبول شدی و چقدر جالت خوبه

اگه بخوايي ميتوني. پس تلاش كن تا گوشه اي زحمات والدينت رو بتوني جبران كني و خوشحالشون كني

مامانم خیلییی بخاطر من گریه کرده چرا درس نمیخونی تو 

میگه معلم بشی دیگه من آرزویی ندارم تو این دنیا 

پا به پام اومده تو تمام لحظه های زندگیم و مدرسه و درس هام 

بابام هم با پول کارگری تمام تلاشش رو کرده 

هر روز جملات انگیزشی بخونقبل خوندن تصور کن قیافه اونایی که میگفتن نمیتونی چه شکلی میشه چقد مامان باب ...

خیلی زخم زبون زدن بخاطر قبول نشدنم 

بعضی ها کلا میگن چون نامزدی دیگه درس نخون و بشین خونه و نامزدت یه لقمه نون میاره تو میخوری دا 

ولی من به حرفاشون گوش نمیدم چون یه هدف واقعی قبولی فرهنگیان داشتم وسط راه نشستم و هنوز نتونستم بلند بشم 

کلا من تو دوران نامزد بازی نیستم اصلاااا 

تمام دغدغه ام همین درس هستش که عذاب وجدان دارم 

عزیزم هیچ وقت هیچ وقت دیر نیستانقدر ادما بودن که شاید دفعه اول نتونستن ولی با پشت کار به چیزی که میخ ...

یعنی اینقدر عاشق معلمی بودم که پارسال گفتم منو باید ببرین مشهد که امام رضا امضای فرهنگیان منو بزنه و سر جلسه کنکور بیاد پارتی من بشه و انگیزه درس خوندن رو بهم بده 

اما متاسفانه من کم عقل درس نخوندم اما بازم نا امید نشدم 

از این به بعد تمام طعنه هایی که زدن رو میارم جلوی چشمم و اینجوری اراده ام رو قوی میکنم و بیشتر تلاش میکنم 

روزی رو تصور میکنم که با شیرینی میام و قبولیم رو به مامان و بابام میدم 

مامانم خیلییی بخاطر من گریه کرده چرا درس نمیخونی تو میگه معلم بشی دیگه من آرزویی ندارم تو این دنیا پ ...

خدا حفظشون كنه. عزيزم همينو در نظر بگير و تلاش رو چندبراير كن. كار نشد نداره. حتما موفق ميشي🌺