2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترینش یه دستبند (طلا نبودا ولی چون از آجیم گرفتم و خودش برام درست کرده بود شد بهترین کادو)

بدترینش یه لباس کهنه فامیل دورمون که مامانجونم ازش گرفته بود به بهانه این که بده به فقیرایی که میشناسع،ولی داد به من تازه منتم میزاشت

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

وقتی بچه بودم از کادوهایی که پول و کارت هدیه و سکه بودن متنفر بودم چون حس میکردم بهم اهمیت ندادن و وقت برای انتخاب کادو نذاشتن .

بهترینش هم یه شکلات تخته ای بوده از هزار تا کادوی گرون تر و بزرگتری که گرفتم برام با ارزش تر بوده و همیشه تو ذهنم میمونه🩷کادوی شکلات مربوط به ۴ سال پیشه.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بهترین ادکلن و پول

بدترین یه لیوان پلاستیکی با نی شفاف که تو پلاسکو ها پره🙄صمیمی ترین دوستم داد کادو مهم نبود ولی این مهم بود که به فکرمه انقدر خوشحال شده بودم دیدم به فکر و یادمه

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

بدترین مادربزرگم برای پاگشای من یه پتو از بین لحاف تشک ش در آورد داد در حالیکه برای نوه های دیگرش طل ...

آخی نمیتونم علت کارشون رو قضاوت کنم قطعا ولی حق میدم که  ناراحتت کردند 

بهترین ادکلن و پولبدترین یه لیوان پلاستیکی با نی شفاف که تو پلاسکو ها پره🙄صمیمی ترین دوستم داد کادو ...

اره یه وقتایی ارزش اون کادو یاحتی نگرفتنش هم مهم نیست همینکه به یادمون بودن با ارزشه 👌