2777
2789

بابام اینا کشاورزی دارن

ماه قبل پیاز زعفرون از زمین دراوردن مجدد کاشتن

خیلی کار سخت وپرخاکیه

مامانم‌از اونجا دستاش تا ارنج و پاهاش تازانو ریخته بیرون

من متاهلم امشب اومدم خونشون 

میبینم هنوز صدای خاروندش میاد

زحم شده و سراش خونی

دکتر رفت پماد ساختگی‌و... دادن فرقی نکرده

حالا دکنر خوب بازم میریم

ولی الات خیلی اذیته

توروخدا اکر تجربه دارین بگین حالم حیلی بده

خوب مبشه

هیدروکورتیزون 

کالامین ۸ درصد 

ان ان 

کالاندولا

زینک اکساید 

اینا خوبه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانم خیلی گناه داره

خیلی کارداره

نمیتونه اصلا استراخت کنه 

خیلی با این وضعیتش ت عذابه

همش میگفت چیزی نیست یکم میخاره

امشب ک اینجام‌دیدم خیلی داغونه

خیلی بد میریزه بیرون و نمیزاره بخوابه

اینقد خاروتده کبود شده

گریم‌گرفته

اینجوری بودین خوب بشین

دکتر پوست حتما بره من خودم بعد از دنیا اومدن بچم اگزما گرفتم هر چند یکبار.پماد ساختگی داد بهم خوبه و حتی بوده چون شدید بوده آمپول سه تا داده باید دکتر پوست بره .الانم سرم و دست پاهام دونه زده ولی شبیه اگزما نیست اینا خودم کلافه شدم بازم باید برم ببینم اینا چین.نگران نباش دکتر پوست خوب ببرش خوب میشه.راستی گرمیجات بدترش میکنه نخوره

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
یه فامیلمون میگفت پیاده روی میرم همراه با روغن زیتون و نارگیل اینا میزنم خوب شده..چون پیاده روی باع ...

اتفاقا شوهرم خرید روغن‌نارگیل دادم زد

الان یخ تو پلاستیک دادم دستش گفنم بزار روش که‌نخاره

یک‌ساعته هنوز صدای پلاستیکش میاد

چرا از خارش نمیفته بتونه بخوابه

از صبم باغ بوده و ....🥲

کرم تاکریل و ثمین اوره ده درصد بعد کلی دکتر مختلف رفتن همین کمکم کرد به من کمک کرد برای من کف دست و ...

این ثمین اوره رو جستجو کردم تاپیک های قدیمی یکی دیگم‌گفته بود

چجوری مصرفش کنه

اینقد جوش زدم معده درد شدم

دکتر پوست حتما بره من خودم بعد از دنیا اومدن بچم اگزما گرفتم هر چند یکبار.پماد ساختگی داد بهم خوبه و ...

اخه همه‌میگن‌اگزما خوب کامل نمیشه هیچوقت فقط‌کمترل‌میشه

مامانم‌چون‌همش درگیر کشاورزی و خاک و .... چجوری کنترل شه اخه

اخه همه‌میگن‌اگزما خوب کامل نمیشه هیچوقت فقط‌کمترل‌میشهمامانم‌چون‌همش درگیر کشاورزی و خاک و .... چجو ...

دیگه باید رعایت کنه .

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤