2777
2789
عنوان

هایمن

148 بازدید | 17 پست

شده که بار ها دیدم معتقدن وجود هایمن که اتفاقا به اشتباه پرده بکارت نام میبرن سندی بر باکره بودن خانم هست.  

لطفا کمی مطالعه کنید و افکار قدیمی که اکثریتشون زن ستیز بودن رو دور بریزید 

وجود یا وجود نداشتن هایمن دلیلی بر باکره بودن یا نبودن یک فرد نیست. 

باکره از کلمه بکر میاد یعنی دست نخورده که تو فرهنگ زن ستیزی ما دست خوردن که ویژگی اشیا استفاده شده هست رو به زنانی تعمیم میدن که تجربه رابطه جنسی قبل از ازدواج رو داشتن. 

باکره به کسی میگن که تجربه رابطه جنسی نداشته چه کسی که هایمن داره چه کسی که نداره 

معاینه هایمن ام فقط شخصیت خودتونو زیر سوال می‌برید که ثابت کنید کسی باهاتون رابطه نداشته و آکبندید؟مگه ما شی بی جونیم که آکبند بودن یا نبودن تاثیری رو ارزش ما داشته باشه!

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما زن ها خودمون به مرد های پرو و خود خواه اجازه دادیم بهمون توهین کنن باید این چرخه ی مسخره رو خودمونم متوقف کنیم ما وسیله برای مردا نیستیم و خودمون عقل داریم تصمیم گیری کنیم

واقعا خاک تو سر زن هایی که حمایت می کنن

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

ما زن ها خودمون به مرد های پرو و خود خواه اجازه دادیم بهمون توهین کنن باید این چرخه ی مسخره رو خودمو ...

بله دقیقا 

ما خودمون به جنس مقابلمون انقدر رو میدیم که جرئت کنه همچین چیزی بخواد و ارزش گذاری کنه روی ما

تو همین سایت ام پره

بله دقیقا ما خودمون به جنس مقابلمون انقدر رو میدیم که جرئت کنه همچین چیزی بخواد و ارزش گذاری کنه روی ...

خوشبختانه دارن روز به روز کمتر و کمتر میشن

جامعه و مردها از زن های اگاه بسیار می ترسند

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

تازه یه سری مناطق هستن رسم دارن شب اول عروسی خانواده عروس و داماد میرن میشینن پشت در اتاق عروس داماد منتظر میمونن تا داماد پارچه خونی بیاره! که یعنی عروس من باکره بوده! وگرنه دختر بیچاره رو همون شب طلاق میدن
الان یه عده میان چرت و پرت میگن تاپیک بسته میشهخواهشااااااااا قبل از گزارش زدن یک دقیقه فکر کنید به ...

فکر کنم بترکه تاپیک 

تبلیغ فساد و فحشا تو جامعه😭😂