2777
2789

ده سال پیش تو ۱۸ سالگیم به زور وادارم کردن فرهنگیان برم با اینکه میدونستن متنفرم از معلمی 

حالا  بعد ده سال تو ۲۸ سالگی قبول کردن چقد شغلم بهم فشار اورده چقد دارم اذیت میشم مامانم می‌گه انقد منو به خاطر گذشته مواخذه نکن اگه نمیخواستی جسارت به خرج میدادی میگفتی نمیرم...

در حالی که تو خونه ما نمیخوام معنی نداشت تصمیم بچه مهم نبود تو هیچی فقط مصلحت پدر مادر اصل بود تو همه کسانی اصلا حق تصمیم نداشتم 

وقتی داشتم برا کنکور میخوندم دائم کابوس دانشگاه فرهنگیان میدیدم حالم بد بود میدونستن معلم شدن برام جهنمه ولی زور گفتن 

اون زور گفتنه به کنار 

حرف الانشو نمیتونم هضم کنم خیلی دلمو شکسته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم از ته ته دلش آتیش میگیره وقتی میگن خب می کردی میرفتی چرا نکردی چرا نرفتی...

میدونی چیه میترسم ازینکه دوباره سر ازدواجم همین بلارو سرم بیارن 

مثلاً مامانم بهترین خواستگارمو پروند و اصلا گردن نمیگیره که اشتباه کرده بدون پرسیدن نظر من، از طرف خودش نظرشو گفته تاپیک قبلم هست

شغلت که خیلی خوبه.ولی منم تقریباهمسن توهستم وتوزندگیم اذیت های زیادی به خاطرنظرات پدرومادرم شدم.ولی حرف مادرتوقبول دارم.این حرفیه که همیشه به خودم میزنم.که توام بایدمثل خیلیاروخواسته های خودت وایمیسادی

شغلت که خیلی خوبه.ولی منم تقریباهمسن توهستم وتوزندگیم اذیت های زیادی به خاطرنظرات پدرومادرم شدم.ولی ...

ولی اونا منو طوری تربیت نکردن که تصمیم گرفتن بلد باشم از همون روزی که چش وا کردم گفتن بچه هیچی نمیفهمه پدر مادرش براش تصمیم میگیرن حق نداری نظرتو اعمال کنی