2777
2789
عنوان

یه سوال عجیب فکرمو درگیر کردهههه

127 بازدید | 10 پست

واقعا بدون توهین بگین 

یکی چی میگن یکی موکل داره؟

همه دارن یا فقط بعضیا دارن؟

مثلا اینایی ک میرن پیش دعا نویس براشون موکل میگیرین یا میفهمن طرف خودش موکل داره؟

به نام خدا 

ما تو اشناها از این ادما داشتیم

بعد کم کم ادعای امام زمانی کرد

الان در حد بستری هست 

یه چیزایی میگه قشنگ دیگه کاملا تو توهم هست 

همه اینا با احترام بیمار اسکیزوفرنی هستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موکل جنی که طی یه قرار داد واسه یه دعا نویس یا جادوگر کارایی انجام میده در قباش هم انرژی ازش میگیره عین یه معامله است البته خودشون نمیدونن چیزایی که ازشون گرفته میشه خیلی با ارزش تر از چیزیه که بهشون میدن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همه ندارن ینی؟

نه اون همزاده که همه دارن موکل گرفتن به این راحتی نیست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین اسی

نه که همه ادما موکل داشته باشن خیلی‌ها ندارن. بعضیا هم به طور طبیعی انرژی‌ها و ارتباطات خاصی دارن که بعضی‌ها بهش میگن موکل بعضی‌ها هم وقتی پیش دعا نویس میرن اون دعا نویس می‌تونه یه انرژی یا موجودیو رو بهشون وصل کنه. ولی اینکه طرف خودش قبلا موکل داشته باشه یا نه معمولا خیلی مشخص نیست وگاهی موکل به ارث میرسه از پدر به فرزند

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

ببین اسینه که همه ادما موکل داشته باشن خیلی‌ها ندارن. بعضیا هم به طور طبیعی انرژی‌ها و ارتباطات خاصی ...

وقتی وصل میکنه چی میشه بعدش

مال خودشون میشه یا فقط اون طرف میتونه باهاش کار کنه؟

وقتی وصل میکنه چی میشه بعدشمال خودشون میشه یا فقط اون طرف میتونه باهاش کار کنه؟

مالکش میشه 

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢