2777
2789
عجیبه خانواده مژگان راضی میشن

نمیرسن بهم

مژگان ۱۸ سالگی میره خارج با خانوادش جواد ازش دور میمونه بعد ۶سال میاد ایران دیکه جواد نمیخوادش و با مرضیه ازدواج میکنه کتابارم صورت زخمی میفرستاده براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده مژگان براشون اینده و هدف دخترشون مهمه

تو این فصل میبرنش امریکا براهمینم مخالفن 

تو فصل سه مژگان دیگه به همه چی رسیده

یجورایی دیگه چیزی براش مهم نیست به وصیت مادرش برمیگرده ایران مادرش گفته بود که گناه داره پسره منتظرت مونده 

جوادی هم یه مهندس باسوادیه که میتونه بره امریکا 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

پدر مژگان همچنان ناراضی بود .کتابها رو صورت زخمی می‌فرستاده و بعدها جواد تو خانه سالمندان بهش سرمیزد و رسیدگی میکرد

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.

مژگان میره خارج، جواد هم با علاقه منتظرش میمونه، وقتی مژگان بر میگرده از نظر اعتقادی و قید و بند به شدت آدم متفاوتی میشه که جواد قیدشو میزنه و عاشق همکلاسش که دختر معتقد و فعالیه میشه

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
مژگان میره خارج، جواد هم با علاقه منتظرش میمونه، وقتی مژگان بر میگرده از نظر اعتقادی و قید و بند به ...

نه ..مژگان وقتی فهمید ک این پیشرفت کرده بهش چراغ سبز نشون داد و گفت بیا بریم

بعد دوستش پشیمونش کرد گفت تابحال کجا بود 

یه سوال ذهن منو درگیر کرد این خانوم معینی از کجا گلچهره و جواد رو میشناسه؟؟

مددکار اجتماعی تو زندان

همکار نسرین نکیسا که مددکار سیماتیر اندازه

تهِ تهِ تهش که چی...؟!✯ 𝐈 𝐚𝐦 𝐍𝐢𝐥𝐨𝐮𝐟𝐚𝐫