2777
2789

البته ک همتووون خوشگلین😌😁🤭

ولی به کسی ک اضطراب اجتماعیی داره و یکمم بی اعتماد بنفیس قاطیش هست چی میگید؟؟؟

برا یبهتری شدنس یعنی

من ظاهری میگن ک خوبم

اندامم اوکیه یکوجولو دوست دارم لاغر تر باشم ولی میگن خوبه

اما خودم بیشتر وقتا هی مینالم از ظاهر

بعضی وقتا هم تو چشم خودم خیلی خوشگلم😂🤣

اینکه الان شاید بگین همین ک گفتی ظاهری خوبم و اینا یعنی اعتماد بننفس

من تو خونه ک مثلا دارم اماده میشم برم جایی هی میگم الان خوبی اوکی مشکلی نداری

اونجا ک رفتم تو ی جمعی هرکی نگاه کرد میگممم واایی نکنه لباسم بدع فلانم چرا فلانی اینجوری نکا کرد چرا فلانی اینجوری سلام کرد

هی انگار اضطراب دارم

انگار حس میکنم کسی از من خوشش نمیاد درصورتی ک بقیه میگن کامل برعکسه نمیدونم جیکار کنم حدود ۴ساله اینجوریم خیلی بدعع اصلا نمیتونن علایقمو دنبالل کنم زیاد شد ولی راهنمایی بدیدد لطفا مرسی

حیف نیست وقت و عمرت بذاری غصه واسه چیزی بخوری که نیست تو زیبایی خدا تورو زیبا افریده چرا حس میکنی مردم باید راجع به ظاهرت نظر بدن شاید به چشم 100 نفر زیبا بیای به چشم 100 نفر دیگه نه چه اهمیتی داره حیف عمرته که میتونی شاد باشی با غصه بی جا هدرش میدی بماند که همین اضطراب و استرس چهره ات پژمرده میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف نیست وقت و عمرت بذاری غصه واسه چیزی بخوری که نیست تو زیبایی خدا تورو زیبا افریده چرا حس میکنی مر ...

وسواسی هم هستم کلا

کسی بهم حرف خوب بزنه دوروز یادم میمونه نصحیتا کلا مثلا

ولی همیشه تو فکر بدی ها یی هستم ک بهم شده

وسواسی هم هستم کلاکسی بهم حرف خوب بزنه دوروز یادم میمونه نصحیتا کلا مثلاولی همیشه تو فکر بدی ها یی ه ...

ببین واسه وسواس دو ت راه هست چون شوهر منم داشت الان خوب شده 

یا بری طب سنتی این سردی مغز با داروهایی که میده درمانش کنی خوب بشی 

یا بری نوروفید بک با دکتر روانشناس با دستگاه اونا درمان بشی طی یه دوره 

در عیر اینصورت خیلی اذیت میشی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین واسه وسواس دو ت راه هست چون شوهر منم داشت الان خوب شده یا بری طب سنتی این سردی مغز با داروهایی ...

ممنونم حتما یکیشونو امتحان میکنم

تشکرر ک وقتتت گذاشتی خدا برات بهترینا رو بخواد