یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دلم میخاد یه فامیل عین شخصیت های سه در چار یا پایتخت داشته باشم
شایدم عین متهم گریخت یه خانواده شاد باچالش های ساده باحال
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️ ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀 میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡 ایرانِ قشنگم❤️
_ ای وای حاج اقاااا... سیما خانوم و مینا خانوم اینجا چیکار میکنن؟!😅
°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️ ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀 میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡 ایرانِ قشنگم❤️
من دلم میخاد یه فامیل عین شخصیت های سه در چار یا پایتخت داشته باشمشایدم عین متهم گریخت یه خانواده ش ...
مرضیه،عروس خاله هه تو یه درچهار😁