2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر خواست زیرپوستی باز بفهمه اتش نشانا مخصوصا برادرشوهرش چقدر میگیزه🤣🤣🤣

ترکیدم🤣🤣🤣🤣

❤️❤️❤️خدایا شکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️

استارتر خدایی خسته نشدی از شیش تا سهمیه روزت هفتاشو میپرسی حقوق اتش نشانا چنده😭😂ول کن زن😭

❤️❤️❤️خدایا شکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️

حالا واقعنی بگم ۲۰تومن

اونارو داریم ولی همه قرض و قسطش هست که داریم میدیم

بنظرم صاحب خونه و ماشین شدن برمیگرده به برنامه ریزی و مدیریت پول و زندگی

برا صاحت خونه و ماشین شدن ولخرجی کاشت ناخن کراتینه مو مژه کاشتن دایم کافه و رستوران رفتن تولد گرفتن ممنوع

خونه و ماشین داری. ۲۵

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

شما راضی هستی حالا جدی از شغل و درآمد همسرت؟ اینا که راستشو نمیگن ازتو میپرسم😂

خداروشکر،ولی واقعا کفاف نمیده

چیزی ب اسم خرید لباس نداریم،هرچندماه بزور

خرید هدیه واسباب بازی و طلا واینا ک اصلااا،نگوووو

رستوران و این چیزا شاییید شش ماهی ی بار

سفر هم دو س سالی ی بار.بخصوص این چندسال بااین وضع تورم وگرونی.تایم کار بالا،استرس بالا،هیچ خدمات وامکاناتی نیس.بعدش میان خونه.باید برن اسنپ کار کنن

نه نديدم عزيزممن خيلي دعات ميكنم لطفا هرچي شد بهم بگو☹️برات خير از خدا ميخوام 🤲🏻

چشم میگم عزیزم ۵ تا صلوات واست فرستادم انشالله حاجت بگیری گل

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤