2777
2789
عنوان

من جادوگر سایتم میخوام نی نی یارو بکشم🔪😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 274 پست
اوه خاله من از بچگی استرس شدید داشتم کلی هم دکتر رفتم همیشه یه دارو خونه همراهم دارم😂به یه تار مو ب ...

عزیزمی استرس چرا اخه..

شما الان اول راهین...خیلی مونده استرس بخودت بدیااااااا

عزیزمی...از جوونیت لذت ببر.

با همسنای خودت زندگی کن و کیف دنیا رو ببر فداتشممن😍🌱. 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

عزیزمی استرس چرا اخه..شما الان اول راهین...خیلی مونده استرس بخودت بدیاااااااعزیزمی...از جوونیت لذت ب ...

هیییییی

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم هستین دخترای ناز من💋

🥹❤️❤️

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

هیییی و جانم 😍

ذوققققق🥹

دخترتون چطوره خاله؟

الهی به امید خودت

الهی آمین مثل یک شروع تازه است

شروعی پر از لبخند

شروعی پر از امید برای یک روز نو

شروعی برای یافتن راه جدید خود

برایت آرزوی موفقیت می کنم

و امیدوارم یک زندگی  دوست داشتنی داشته باشی

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

کدومشون😇

دختر خودتون رو میگم 

عه؟ عضو جدید مای؟اسمت چیه؟

آره عضو جدیده ایشون😁

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

آره عضو جدیده ایشون😁

میگم یه اسم شانسی گذاشتم گرفتا😂

بتمن های سایت😂