2777
2789
عنوان

کسی اینجا شوهرش تو آتش نشانی هست درآمدش چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام یکی پیدا بشه واقعی بگه

عزیز تو نمیخوای واقعی بدونی که میخوای اون شغلو کمتر از شغل خودتون درنظر بگیری اونم چیزی جز حسادت نیست ولش کن دیگه اگه بخوای نظر منو اتش نشانی شغل مقدس و قابل ستایشیه شغل شمام خوبه ولی دیگه شورشو در آوردی 

احساس حقارت و شکست میکنم

به خاطر اینکه ممکن حقوق یه نفر از حقوق شوهر تو بیشتر باشه؟

خب خیلی ها تو این دنیا هستن وضع مالی شون بهتر از تو و من مثلا رونالدو ایلان ماسک پروفسور سمیعی یا خیلی های دیگه.

ولی من احساس شکست نمیکنم فقط گاهی فکر میکنم خوب میشد منم اینقدر پولدار و معروف بودم. 

یه کار مفید انجام بده تا این فکرهای احمقانه از سرت بیرون بره.

به خاطر اینکه ممکن حقوق یه نفر از حقوق شوهر تو بیشتر باشه؟خب خیلی ها تو این دنیا هستن وضع مالی شون ب ...

مممنونم توضیح میدی و مثل بقیه مسخره نمیکنی آخه نمیدونی این برادر شوهر چقدر حسود بود نسبت به ما همش با حرفاش اذیتمون میکنه

احساس حقارت و شکست میکنم

خوب بهتره که از حقارت ... واقعا لطفا بس کن یه ملتو داری تو سایت عمومی علاف میکنی نگی برو از تایپیک بیرون که سایته عمومیه اگه وظیفه عمومیم بلد باشید 

مممنونم توضیح میدی و مثل بقیه مسخره نمیکنی آخه نمیدونی این برادر شوهر چقدر حسود بود نسبت به ما همش ب ...

خب با حرفاشم انس بگیرید دیگه به نظرم بهترین شغلن هر دوتاشون ولی نباید که جار بزنید

مممنونم توضیح میدی و مثل بقیه مسخره نمیکنی آخه نمیدونی این برادر شوهر چقدر حسود بود نسبت به ما همش ب ...

بود که بود 

اینقدر به گذشته فکر نکن 

اینقدر به حرف های آدم ها فکر نکن 

از نظر جسمی سالمی؟ بگو خداروشکر 

بچه داری؟ بچه ات سالمه؟ بگو خداروشکر 

روزها چیکار می‌کنی؟ کتاب بخون برو پیاده روی برو باشگاه برو پارک بانوان با خانم ها دورهمی خودشناسی و کتابخوانی داشته باشید 

برادر شوهر فلان گفت فلانی اینجوری گفت و... اینا رو بریز دور 

یه گوشت در یه گوشت دروازه 

افکار منفی و تکراری هر وقت میان سراغت بهشون بگو جای شما تو مستراح نه تو ذهن من

تا جواب سوالمو نبینم دست نمیوشم

بخدا فردا چادر چاقچول کن پاشو برو د. آتش نشانی سوال کنی راحت تر به جوابت میرسی تا چندماهه تاپیک میزنی😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
گلم بهتر نیست خودتو به روانپزشک نشون بدی

ولی جدی حتی اگ تاپیک هاش فیک باشه حتما یک مشکل روانی داره ک بخاد بره رو مغز مردم 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

چرا نمیری در آتش نشانی ازشون بپرسی؟

اگ دیدی حقوقشون بیشتر بود همونجا بنزین بریز خودتو آتیش بزن

اگ کمتر بود قر بده

ولی دیگه دست وردار حسادت دودمانتو ب باد میده

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....