2777
2789
عنوان

تروخدا ی چیز بگید آروم شم

42 بازدید | 4 پست

امروز یعنی ی چیز خیلی ناراحتم کرد🥺💔

رفتم بیرون

بعد ی جایی ی خانومی پیش من نشست و شروع کرد حرف زدن،گفت چه رشته ای میری؟گفتم ریاضی

بعد به حالت تمسخر رشتمو مسخره کرد،گفت رشته ای رو انتخاب کردی که متاسفانه هیچ آینده ای توش نیست،بعد گفت من خودم رشتم ریاضیه تازه مخ مدرسه بودم و....

گفت ریاضی آدمو دیوانه میکنه بزا حسابان و یاد بگیری از خودتم بدت میاد چه برسه به ریاضی😕😕

همینجوری در حال ادامه دادن بود

پیشنهاد داد که فنی حرفه ها خیلی خوبن طراحی دوخت،بله خوبه ولی من ۳ سال راهنمايي خودمو به آب و آتیش نزدم و درس نخوندم که برم هنرستان و رشتم بشه فنی حرفه ای

رشته بدی نیست خیلیا با معدل ۲۰ وارد این مدارس میشن

ولی برای من از نظر خودم افت داشت

که برم تو مدارسی که قراره بهم هنر یاد بدن

بعد خانومه اینم گفت که بعدا پشیمون میشم و یاد حرفاش میفتم

انتخاب رشته یه مسئله کاملا شخصیه...تو علاقه ت ریاضی بود و رفتی این رشته ربطی به کسی نداره...

ولی اینکه بازار کار هنر الان بهتره منم قبول دارم

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی از زیست خوشم نمیادالانم دیگه مدرسع ثبت نام کردم تموم شد

ببین تو هر رشته ای که بری اگه علاقه و پشتکار داشته باشی قطعا موفق میشی اون خانم شاید کشش مغزش درحد تو نبوده باشه خودتو نباز اصلا

🤎🧸