2777
2789
افسرده ام آسنترا میخورم خیلی تاثیر نداره

منم آسنترا میخورم

تو خونه ورزش میکنم

کارای خونه مم میکنم و خیلی هم تمیز و دقیقم . حموم هروز‌ اشپزی هروز ‌ 

بازم حس میکنم  تنبلم و مفید نیستم!

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
آقا علاوه بر این بی حالی اینکه موقع بلند شدن سرت گیج بره و تا چند ثانیه کلا تار ببینی و گاهی به خاطر ...

موقعی خوابیدی یهویی از جات بلند نشو اول ی پنج دقیقه بشین بعد بلند شو

این حالت بخاطر افت فشار خون وضعیتی هست

🤎🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابت چطوره کم خواب نیستی اگر معمولا کم تحرکی حالا میخوای یهو تحرکاتت رو خیلی افزایش بدی خسته میشی

خوابم خیلی خیلی زیاده هیچوقت سیرنمیشم ازخوابیدن کم تحرک که هستم ولی اگرم بخوام فعالیتموزیادکنم کلامریض میشم باید کلی استراحت کنم جبران بشه😐

کم خونی دارم تیروئید نه

وای منم همین مشکل رو دارم

چندسالته؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
خوابم خیلی خیلی زیاده هیچوقت سیرنمیشم ازخوابیدن کم تحرک که هستم ولی اگرم بخوام فعالیتموزیادکنم کلامر ...

واسه همینه بدنت کشش نداره یواش یواش زیاد کن فعالیتتو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

موقعی خوابیدی یهویی از جات بلند نشو اول ی پنج دقیقه بشین بعد بلند شواین حالت بخاطر افت فشار خون وضعی ...

آره شاید برا اونه 

وقتی میشینم بعد یهو بلند میشم هم همینه 

ربط به کم خونی نداره یعنی؟

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
افسرده ام آسنترا میخورم خیلی تاثیر نداره

چقدر شبیه منی

بچه هم‌داری؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
آقا علاوه بر این بی حالی اینکه موقع بلند شدن سرت گیج بره و تا چند ثانیه کلا تار ببینی و گاهی به خاطر ...

متوجه زمین خوردنت میشی بهوش هستی یا از هوش میری؟

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

آره شاید برا اونه وقتی میشینم بعد یهو بلند میشم هم همینه ربط به کم خونی نداره یعنی؟

نه ربطی به کم خونی ندارم عزیزم منم خیلی موقع ها اینجوری میشم حس میکنم واسه افت فشار باشه وگرنه من آزمایش دادم اصلاکم خونی ندارم

متوجه زمین خوردنت میشی بهوش هستی یا از هوش میری؟

کاملا به هوشم

ولی تمام چشمام سیاهی میره ،ضعف تو کل بدنم پخش میشه گاهی باید یه جارو بگیرم یا میفتم زمین ، یه چند ثانیه بعد درست میشه 

نه ربطی به کم خونی ندارم عزیزم منم خیلی موقع ها اینجوری میشم حس میکنم واسه افت فشار باشه وگرنه من آز ...

ممنون عزیزم 

احتمالا برا همون افت فشاره

البته من آزمایش ندادم اخیرا 

یه چکاب هم بکنم خیالم راحت میشه

کاملا به هوشم ولی تمام چشمام سیاهی میره ،ضعف تو کل بدنم پخش میشه گاهی باید یه جارو بگیرم یا میفتم زم ...

ببین از خواب پا میشی بلافاصله بلند نشو کافئین ممنوع غذاهای یکم شورتر باشه خوابت خوب باشه اولین فرصت برو دکتر

ببین از خواب پا میشی بلافاصله بلند نشو کافئین ممنوع غذاهای یکم شورتر باشه خوابت خوب باشه اولین فرصت ...

باشه عزیزم حتما ، ممنونم از راهنماییت