2777
2789

همش شوهرم رو اعصابمه همش دروغ میگه هی جلو خانوادم مجبورم باهاش بحث کنم خسته شدم 

همش دارم خودمو کوچیک میکنم اونم هی جلو دیگران مظلوم نمایی میکنه

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فکر کنی بی ادبم ولی من هروقت کسی می‌ره رو اعصابم دوست دارم دهنش سرویس کنم ولی خیلی ریلکس نگاش میکنم و آروم لبخند میزنم و برای اینکه فوران نکنم همش توی ذهنم تکرار میکنم کو.ن لقش 🤣🤣🤣

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بزر گ ترین اشتباهت همینه که جلوی دیگران بحث می کنی

اره دقیقا 

تو چشم مردم شدم یه ادم غرغروی نچسب همشم تقصیر این لعنتیه زبون نفهمه 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

از محیط دور شو

مثلا تو حال ی برو تو اتاق یا آشپزخونه سرت گرم کن

با خودت قرار بزار هر وقت خواستی جوابش بدی اول تا ۱۰ تو دلت میشمری

خودت میبینی که به عدد ۱۰ نرسیده از پاسخ دادن پشیمون میشی

و حتما تو تنهایی و خلوت و حال خوب همسرت

در مورد حرف ها و ناراحتی ها و ایراداتش صحبت بکن

تو جمع خانواده با بحث کردن،هم خودت خراب میکنی هم همسرت

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

اره دقیقا تو چشم مردم شدم یه ادم غرغروی نچسب همشم تقصیر این لعنتیه زبون نفهمه

وقتی یه چیزی میگه به هیچ عنوان جواب نده واکنش هم نشون نده بحثی به وجو د نمی یاد از صد تا فحش هم بدتره 

وقتی یه چیزی میگه به هیچ عنوان جواب نده واکنش هم نشون نده بحثی به وجو د نمی یاد از صد تا فحش هم بدتر ...

من وقتی شوهرم یه چیزی میگه که نمی تونم حالیش کنم بهش میگم ولش کن حال توضیح ندارم و بلند میشم می رم از اون محیط