2777
2789
عنوان

کسایی که افسردگی رو پشت سر گذاشتید

133 بازدید | 26 پست

بچه ها من کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم با مامانم حرف میزنم گریه میکنه خانوادم همش غصه میخورن نمیدونم دردمو ب کی بگم من دو روزه شروع کردم مصرف دارو دیروز خوب بودم امروز ریختم بهم حالم بده چطور کنترل کنم؟؟ من امتحانای دانشگاهمم هست نمیدوم چطوری بخونم استرسشون دارم قرصام همش منو گیج میکنه کسی میتونه راهنماییم کنه چیکار کنم خیلی حالم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصاتو بخور منم کسیو نداشتم سنمم کم بود ۱۳ ،۱۴ سالم بود 

منم بیحال بودم همش 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

میخورم امیدوارم زودتر نتیجه بگیرم

ایشالا 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

اره 

من 

ببین راستش همینطوریه غمگین باید ادامه بدی کلافه و ناراحت باید ادامه بدی 

درد داره؟ اره قطعا 

و به خودت اجازه بده که ناراحت باشی ولی حواست باشه غرقش نشی ؟ چطور غرق نشیم؟ با کار حتی به اجبار