2777
2789

امتحانای ما مجازین 

بعد توی گروه یکی از درسای عمومی که استاد هم عضوشه یکی بچها گفته جواب سوالا کجاست ما روز امتحان چطور بگردیم پیدا کنیم😂😂😂😂😂😂یکی دیگه گفته فردا همینجا امتحان بدیم😂😂😂اینا میدونن استاد عضوه ها نمیدونم چشون شده رد دادن😂😂

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بعد چند وقت اومدن سراغ کتاب و درس یادشون نیست 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

اون لحظه قیافه استادت فقط🤣🤣🤣🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                                     «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                 https://daigo.ir/secret/21646061130                                     🙃 لینک چت🙃

چون بعد چند وقت اومدن سراغ کتاب و درس یادشون نیست

ن بابا سرکلاس بودن همشون😂😂😂😂وای استاد چرا حرف نمیزنه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

زدن به سیم آخرما ک رفتیم دادیم دیروز تموم شد دوتا باهم بود

هلوو هو ار یو

ما مجازیم ولی خدایی میخونم من

اینا عقلشون از دست دادن😂

استاد حرف نمیزنه

میدونم نگاه که میکنه🤣🤣🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                                     «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                 https://daigo.ir/secret/21646061130                                     🙃 لینک چت🙃