2777
2789
عنوان

مردی ک میگه زن باید کار کنه

155 بازدید | 17 پست

بچه ها نظرتون راجب پسری که میگه اگر زن گرفتم باید کار کنه اگر نکنه باید مخارجش رو کم کنه و کم لباس و لوازم ارایش بخره چیه 

من به شدت مخالفم و مرد موظفه ماهانه هزینه به زن پرداخت کنه برای مخارج شخصیش و اجباری برای کار کردن زن وجود نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه خب 

زن و مرد کمک دست هم میشن یه چیزی بخرن 

زن خانه دار شد باید مخارج دستش بیاد کمتر خرید کنه چه اقا چه خانم تا پیشرفته کنن چون یدونه نون اور هست نه دوتا

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محتاجِ دعاتونم

خوب اگه مطمءن باشی تلاش خودشو می کنه اشکال نداره، چون واقعا زندگی خود آدمه دیگه..وقتی ببینی همسرت نمی تونه و اصرار کنی به خرید چیزی، یه جای دیگه کم می یارید..ولی اگه تنبله که نه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

اینجور مردی بدرد نمیخوره در آینده نمیتونی بهش تکیه کنی درسته که الان شرایط طوری هست که مرد وزن باید باهم کار کنند ولی وقتی همچین تفکری داره تو خودش نمیبینه که حامی باشه اصلا قابل اعتماد نیس

چون اطرافم میبینم چه مردهایی هستن که دارن براخانوماشون که خانه دارهستن سنگ تموم میزارن