2777
2789

ندارم ولی این ماه میخوام بخرم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه بوش من امروز تست کردم میخوام برم بگیرم

پخش بوش خوب بود؟

و بنظرت برای پاییز و زمستون مناسبه بوش؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حالا من به عطرای شیرین عادت دارم معمولا همه عطرام شیرین ممکنه زده نشم؟

نه مثل منی زده نمیشی منم همه عطرام شیرینن 

ولی دیگه برای زمستون میخوام برم سمت عطرهای تلخ مثل لاست چری و ورساچه نویر و‌بلک اوپیوم 

پخش بوش خوب بود؟و بنظرت برای پاییز و زمستون مناسبه بوش؟

فعلا که بوش روی دستم مونده تقریبا ساعت ۷ اینا زدم

اره اتفاقا چون بوش خیلی شیرینه مناسب پاییز زمستونه

یه عطر دیگم هست اسمش یادم نیست اونم میگن خیلی خوبه یادم رفت تست کنم

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

بچه ها میگن مگاماره بوی اقیانوس میده راسته؟

مگاماره عطر خوبیه خنکه و ماندگاری و پخش بوش بالاست ولی اینکه بوی اقیانوس بده هنوز قسمت نشده ببینم بوی اقیانوس چجوریه😂

فعلا که بوش روی دستم مونده تقریبا ساعت ۷ اینا زدماره اتفاقا چون بوش خیلی شیرینه مناسب پاییز زمستونهی ...

اورجینالش بود؟

حالا من به عطرای شیرین عادت دارم معمولا همه عطرام شیرین ممکنه زده نشم؟

من ندارم ولی منم همه عطرام شیرینه منم زده نمیشم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷