وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
حالا من به عطرای شیرین عادت دارم معمولا همه عطرام شیرین ممکنه زده نشم؟
نه مثل منی زده نمیشی منم همه عطرام شیرینن
ولی دیگه برای زمستون میخوام برم سمت عطرهای تلخ مثل لاست چری و ورساچه نویر وبلک اوپیوم
مگاماره عطر خوبیه خنکه و ماندگاری و پخش بوش بالاست ولی اینکه بوی اقیانوس بده هنوز قسمت نشده ببینم بوی اقیانوس چجوریه😂
فعلا که بوش روی دستم مونده تقریبا ساعت ۷ اینا زدماره اتفاقا چون بوش خیلی شیرینه مناسب پاییز زمستونهی ...
اورجینالش بود؟