2777
2789
عنوان

اونایی که فرهنگیان میخونن

105 بازدید | 11 پست

اکه آدم به بچها بگه تو مصاحبه وی بگن چی نگن 

مشکلی پیش نیاد به فرض اگه حراست بفهمه 

گفتم یه سری چیزا ها رو دروغ بگه

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

متوجه منظورت نشدم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرهنگیان می‌خونی

آره 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

[QUOTE=392370133]سوالم اینه اگه کسی به اونایی که مصاحبه دارن بگه دروغ بگو حراست بفهمه داستان میشه؟

خب نه تا این حد ولی باید تاجایی که میشه حقایق گفت یه حد اعتدال ولی نمی رند دوروغ کسی هم کنکاش کنند 

خب نه تا این حد ولی باید تاجایی که میشه حقایق گفت یه حد اعتدال ولی نمی رند دوروغ کسی هم کنکاش کنند

والا من میترسم خود دختر راپورت من رو بده 

اعترضش قبول نشه فکر کنه بخاطر عمل به توصیه کنه بره بگه 

والا من میترسم خود دختر راپورت من رو بده اعترضش قبول نشه فکر کنه بخاطر عمل به توصیه کنه بره بگه

نه نگران نباش هیچی نمیشه هرکس پرونده اش جدا چک میشه به حرف یه آدم هم اتفاقی نمی افته

نه نگران نباش هیچی نمیشه هرکس پرونده اش جدا چک میشه به حرف یه آدم هم اتفاقی نمی افته

کلا چون طرحواره طرد شدگی دارم 

یه سره میترسم طرد بشم از دانشگاهه 

اشتباه کردم رفتم 

من اصلا نباید تو این محیط باشم 

کلا چون طرحواره طرد شدگی دارم یه سره میترسم طرد بشم از دانشگاهه اشتباه کردم رفتم من اصلا نباید تو ای ...

نگران نباش هیچی نمیشه محکم انشالله قبولی

خدا هم کمک می‌کنه هیچ کس بی دلیل در هیچ مسیری قرار نمی گیره

نگران نباش هیچی نمیشه محکم انشالله قبولیخدا هم کمک می‌کنه هیچ کس بی دلیل در هیچ مسیری قرار نمی گیره

من قبول شدم دانشگاه میرم 

ولی هنوز فکری میشم سر  حراست

هم تراپی میرم هم دارو خوردم ولی خب طرحواره کلا سر کله زدن باهاش سخته 

من قبول شدم دانشگاه میرم ولی هنوز فکری میشم سر حراستهم تراپی میرم هم دارو خوردم ولی خب طرحواره کلا ...

انشالله درست میشه

موفق باشید