2777
2789
عنوان

کیا هر ماه قسط دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 24 پست
منم همین فکرو کردم دو سه سال باید قسط بدم اما واقعا از بی ماشینی خسته شدم خیلی نیازمه چاره ای نیست

اره تو این حالت خوبه 

ولی خب من برای خودم دیدم یه ذره بیشتر زور بزنم میتونم پولش رو بدم و لزومی نداره ماشین اولمه صفر بگیرم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو این حالت خوبه ولی خب من برای خودم دیدم یه ذره بیشتر زور بزنم میتونم پولش رو بدم و لزومی نداره ...

اره ماشین اول صفر نباشه بهتره تا ادم دستش راه بیوفته

چقد زیااد😕

چیکار کنیم دیگه 😂😂 دو سال اول ازدواجمون همسرم هی میگفت نمیخوام اول زندگی تحت فشار باشیم نذاشت وام بگیریم، کار اقتصادی بکنیم 

دیگه سال سوم ازدواجمون که شروع شد خودم برنامه ریزی کردم برا وام گرفتنا، یکی دیگه هم تا دو هفته آینده باید بگیرم 😬

اره ماشین اول صفر نباشه بهتره تا ادم دستش راه بیوفته

اره بابا من که قراره بزنم چه بهتر که از قبل خورده باشه 😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چیکار کنیم دیگه 😂😂 دو سال اول ازدواجمون همسرم هی میگفت نمیخوام اول زندگی تحت فشار باشیم نذاشت وام ...

عزیزم ایشالا کنار هم همه چیو بدست بیارین با تلاش دوتاتون هم قسطا تموم میشن♡

ماهم نزدیک ۱۸ تومن قسط ماشین و گوشی و یه وام دیگه میدیم، درآمد شوهرمم ثابت نیست بعضی ماه ها قسطا عقب ...

اخ چقد زندگیا سخت شده انشالله با هم دیگه پشت سر میذارین همه مشکلاتو عزیزم♡