2777
2789

همکلاسیم ازم تکلیف درسو میخواست 

کمتر از یکساعت پیش فرستاده بود 

چند دقیقه پیش پاک کرد من سین نزده بودم 

ولی داشتم دانلود میکردم براش بفرستم 

بگم بهش چرا پاک کردید داشتم ارسال میکردم ؟ یا زشته 

اخه اون همیشه انجام میده کارای منو 

بعدم جواب تکلیف از قبل تو گروه فرستادن 

نمیدونم چرا پاک کرد بهش برنخورده‌ باشه 

دکتر کوچولو

توبفرست بعد بنویس ازخیلی وقته ارسال کردم متاسفانه نتم ضعیف بود دیراومدببخشید ....ب روش نیار ک پاک کرده

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرست براش بگو پیام رو چرا پاک کردید

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

خود درگیری داره!؟

شاید نمیدونم 

شاید فکر کرده خیلی مسخرست ازم تکلیف بخواد خودش از من درسخونتره 

اخه من قبلا چندماه پیش یه پیام فرستادم پاک کردم گفت کاری داشتید ولی اون موقع بهم نزدیک نبودیم تازه

دکتر کوچولو
منم کسی دیر سین کنه حس بد بگیرم‌پاک میکنم براش بفرست ممکنه خودش انجام داده باشه

خودش درسخونتر از منه درواقع من باید ازش میگرفتم 

ولی نه مسافرت بودم یک روز کامل ندیدم پیامشو 

البته علتشو میدونست ایران نبودم 

دکتر کوچولو
نه نفرس اگ میخاست پاک نمیکرد اون الان نیاز ب اون تکلیف داره نه که تو بدوعی دنبالش

نه نداره  از هوش مصنوعی و جوابای گروه بچه ها میتونه راحت دربیاره 

بیشتر وابسته شده حس میکنم  

دکتر کوچولو
سین نزده بودم حتی دروغه کاملا

اها پس میتونی پیام بدی الان آن شدم یااومدم ب فلان نرم افزار اعلان پیامت اومد ولی متوجه نشدم چی بود

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اها پس میتونی پیام بدی الان آن شدم یااومدم ب فلان نرم افزار اعلان پیامت اومد ولی متوجه نشدم چی بود

تلگرام پاک میکنه حتی اعلانو 

میگم بذارم راحت باشه 

خوددرگیری داره شاید 

دکتر کوچولو